• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kuger - майстор
hidrazin написа:
:? Що бре? Това си е торент файл. Няма вируси и буби. Изтеглих го ама не ми се играеше да го инсталирам. Не се занимавам с игри.
както искаш. махам го.
:partyman:
чакай сега, защо се засягаш :? Аз просто полюбопитствах, друг колега търсеше линк.
Я му цапни още една водка :-D , а аз една ракия, и работата ще тръгне. :partyman:
hidrazin - майстор
:shock: Не се засягам бре. :-D Знам че колегата цицоман я търсеше. Махам хеша, защото мисля че не му е тук мястото. Имаше достатъчно време да го използва. Ако не е успял, да пише и ще му го пратя.
profesionalist_wood - майстор
Пробвах и не става от чичо гугъл. Хидра, можеш да ми я пратиш на мейл ако си намерил нещо,пращам ти на ЛС. А хеша където си го постнал зорлем се отървах от рекламните бомбички :lol:
Не се обиждам като ме наричате цицоман :-D :wink:
stiv1961 - майстор
kuger написа:
Stiv, това ме накачули с буби, едва се отървах.
С мухозол ли :-D , аз не съм я свалял защото не играя игри, само я намерих в нета.
kuger - майстор
stiv1961 написа:
kuger написа:
Stiv, това ме накачули с буби, едва се отървах.
С мухозол ли :-D , аз не съм я свалял защото не играя игри, само я намерих в нета.
С Фронтлайн :-D
hidrazin - майстор
profesionalist_wood написа:
Пробвах и не става от чичо гугъл. Хидра, можеш да ми я пратиш на мейл ако си намерил нещо,пращам ти на ЛС. А хеша където си го постнал зорлем се отървах от рекламните бомбички :lol:
Не се обиждам като ме наричате цицоман :-D :wink:
Какъв Гугъл, какви 5 лева? Използваш някакъв торент клиент. В случая - BitComet. Намираш бутона със символ магнит (отваряне на уеб адрес) и го натискаш. В случая се намира горе, в ляво както на първата снимка.
В отворения прозорец пействаш хеша дето съм ти пратил и натискаш "Добре". Отваря се нов прозорец за създаване на нова задача. Също както при теглене на торент файл. Избираш си къде да бъде запазен и избираш - "Сваляне сега".
Всичко нататък е както при нормално сваляне на торент. Магнитните файлове са голямо удобство за размяна и сваляне на файлове и то без да си регистриран в някой торент тракер. Просто някой трябва да ти прати този магнитен линк. Линка води ДИРЕКТНО към файла, без да минаваш през разни подозрителни сайтове пълни с буби и реклами, регистрации...
В дадения случай имаш три файла - втората снимка. Третия е описание. С първите два създаваш образ на CD - записваш ги на диск. Предполагам може да използваш и виртуално CD. Като ги запишеш като образ на CD получаваш оригинален диск с играта. :-D Това е.
Прикачен файл:
ХЕШ-1.JPG
ХЕШ-1.JPG (86.07 KиБ) Видяна 1009 пъти
Прикачен файл:
ХЕШ-2.JPG
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за компютърна игра..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: