• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Аз не разбрах на колко е. Че е малчо ясно, но колко малчо :?
kuger - майстор
gogo7777 написа:
Аз не разбрах на колко е. Че е малчо ясно, но колко малчо :?
Той се крие като лалугер :-D , защо ли :?
Не смее да застане зад името си, защо ли :?
Chefo77 - майстор
Изобщо не сме си помислили, че си ти - ти никога и в никои други форуми не пишеш и не отричаш до последно... :lol: :lol:
gogo7777 - майстор
За сега се знае, че индивида Х е млад лалугер без автомобил и мразещ плащането.....
stoianov_n - специалист
simplex написа:
От цитати от форуми, в които не съм писал няма да разбереш.
--------------
simtech
Потребител
4601
7241 мнения

Град:The Universe
публикувано 15 януари 2015 (редактирано)
Със сегашната с пълният ел.пакет имах пълни главоболия докато в крайна сметка не си реших проблема генерално.

И изглежда не си разбрал, Fiesta вече нямам. А едно 2000кубиково зверче - бензинояд.
---------------------------

Айде не ме карай да публикувам още и от други форуми. :-D :wink:
Chefo77 - майстор
Хайде и ти стига си се държал като женски полов орган, веднъж поне се дръж като мъж, блъсни по масата и кажи "Аз бях, ДА, и К'ВО???" Какво, страх ли те е, срам ли те е ... ? Колко време отрича, че си инжектипляктора и Тинки?
Ще те вкарам в листата с путьовците, да знаеш!
Chefo77 - майстор
А теб те е срам или страх, че някой пуска твои думи от други места??? Браво бре!
Имам десетки хиляди мнения в десетки форуми и заставам зад всяка една дума, която съм казал в конкретния момент. И хич не ми дреме, че някой би изкарал някое от мненията ми на показ. Мен поне е много по-лесно да ме открие човек по ник-а. Не виждам каква е причината ти да се криеш. Някой бил изкарвал кирливите ти ризи. Ама те са твои, не са мои или на врабеца! Изпери ги, бре! Като ги тикаш дълбоко в коша и не ги поглеждаш, няма да станат по-чисти.
Врабеца го знаем кой е, нека си пише. Нали сме в демо-крация. :wink:
И не става дума за това да обявяваш профилите си, а да не отричаш като улав. Защото после, като се разбере истината, става жалко.
Последна промяна от Chefo77 на нед авг 21, 2016 12:31 am, променено общо 1 път.
stoianov_n - специалист
simplex написа:
...Нямам нерви да се занимавам с хора, които цял ден си нямат друга работа, освен да се опитват да ровят в кирливите ризи на другите хора и да се чудят за какво да ги набедят. Ако искаш да си такъв - давай. На такива им викам лай*ари. И ти ли искаш?
Аз през деня работа си имам, даже много.Ако не си забелязал влизам тук след 23.00 часа. :wink:
Обаче тъй като нямам какво да правя цяла вечер, а имам забрана да излизам след 22.00 часа сам....пиша по форумите, къде помагам, къде се забавлявам с такива като тебе.... :finga:
simplex написа:
.... Който попита човешки, бих му отговорил.
Няколко пъти съм те питал за годините ти, човешки....отговор няма...
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Какво те ебе теб аз на колко години съм? По-голяма пишка ли ще ти порасне или какво? Трийсетака - доволен ли си?Каза го човека, който се крие къде работи.
Питам за годините, за да разбереш, че са малко, нямаш опит и не си толкова велик за какъвто се смяташ. :wink:
Съмнявам се да са 30, по скоро около 25. :roll:
stoianov_n - специалист
simplex написа:
ама дали опит в ядене не кебапчета и пиене на ракия или... .
Като каза кебапчета.....
-------------------------------
simtech
Явно не си чувал за дупки по магистралата. А 4 нови гуми знаеш ли колко кебапчета са?
-----------------------
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: