Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
zmeios - специалист
Я аз да попитам - съжалявам ако оплесквам оригиналната тема, но все пак...

Има ли някакви варианти да не се лепят? Примерно някакви клипсове от що-годе еластична ламарина, които набиваш в пода, а после само зачукваш лайсната в тях, или нещо подобно?
panalov - специалист
zmeios написа:
Я аз да попитам - съжалявам ако оплесквам оригиналната тема, но все пак...

Има ли някакви варианти да не се лепят? Примерно някакви клипсове от що-годе еластична ламарина, които набиваш в пода, а после само зачукваш лайсната в тях, или нещо подобно?
Да има .
Представляват един вид дюбели за бетон. Със специална глава са и се нанизват на лайсната.правят се дупките в пода и не слагат дюбелите в тях и леко се почукват докато лайсната опре в настилката .
Кусура им е ,че като стъпиш върху тях дрънчат, което мен специално ме дразни
Gofuss - специалист
За мене лично нещата стоят така поне за Бургас , имам предвид магазините големите хипермаркети за строителни материали.Влизаш трябва ти нещо специализирано знаеш какво търсиш и не го намираш.
Причината е че ако го има ще е доста солена цената, а обикновенния купувач гледа точно това, нещо тънко(да не говорим че повечето от тях купувачите не са и чували за някой световно известни марки).Както се казва търсенето определя предлагането.....!За някой хора има просто "силикони и лепила" и дотам....Така че да намериш качествени неща трябва дирекно да се насочиш към дистрибуторите на големите брандове в България.
rockwall - майстор
тия вече трябва да ми плащат за реклама

Прикачен файл

PU EFIMASTIC.jpg
PU EFIMASTIC.jpg (73.51 KиБ) Видяна 7373 пъти
negramoten - специалист
rockwall написа:
тия вече трябва да ми плащат за реклама

Точно същото щях да предложа. Има PU50 на салам като този. PU25 го има в опаковка като силикон, a wurt имат същото полиуретаново лепило с някакво друго име, обаче прави точно същото.

Тема "Какво лепило за лайсни?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: