• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 47
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
hidrazin - майстор
Krass написа:
Миналата година, когато почнаха да цъфтят доматите, беше студено и влажно и пчелите не си свършиха работата. Доматите поразнаха, а завърз няма.Така че доматина върши работа не само в оранжериите.
:? А ако и доматина не свърши работа ти ли ги отпрешваш? Вярно - не само в оранжериите и на открито. А в леглото? :)
:partyman:
Stefan_62 - майстор
hidrazin написа:
:? А ако и доматина не свърши работа ти ли ги отпрешваш? Вярно - не само в оранжериите и на открито. А в леглото? :)
:lol: Знаеш ли аз не съм го правил, но съм гледал навремето в оранжерия как опрашваха доматите и краставиците на ръка. На една кибритена клечка се навива малко памук и се започва от цвят на цвят като пчеличките :lol:
hidrazin - майстор
Stefan_62 написа:
... как опрашваха доматите и краставиците на ръка. ...
Това ми звучи доста перверзно. :shock:
Stefan_62 - майстор
hidrazin написа:
Това ми звучи доста перверзно. :shock:
Ами така изглежда, но навремето като нямаше изкуствени опрашители хората понякога опрашват на ръка.
hidrazin - майстор
Какво ли не прави Неволята? :-D А някои даже използват такива ръкавици... :cool:

Изображение

infomar
Поръчах да го купят, за 2-3 лева мога да направя един експеримент, но по всяка вероятност десетина корена ще пробвам с памуче. Времето дъждовно и сега цъфнаха тези домати, та трЕба да ги опраша на всяка цена.
Не съм го правил, но си представям, че както писа колегата с ЕДИН тампон памук се минава по всички цветове.... и каквото се роди после :?
VLADO66 - майстор
И ше ти викат тати-и-и :-D
gogata1987 - специалист
VLADO66 написа:
И ше ти викат тати-и-и :-D
Сакън! Жал ще му е да ги яде ако му викат така. :group3g:
Krass - майстор
На времето в текезетата имало длъжност настройчик на биологична единица. Работата му е била да настройва на бика оная работа в другата работа. Така че не ми говорете за перверзия при доматите :lol:
kabel96 - специалист
А не на времето а в момента Китайците опрашват крушовите градини с дълги колове с сноп пера накрая и така от дърво на дърво.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 47

Тема "Разсад в домашни условия." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: