• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
iliya_i - майстор
nikolovvd написа:
simplex написа:
Аз подгрев не ползвам.
Вече на всички им стана ясно колко си далеч и от шофирането, и от автомобилите. :-D
Е кога да шофира? Той като си купи кола, пуска една тема за ремонта и, което се точи 3 месеца и 30 страници, като на 30-тата страница я продава и пуска нова тема за новата си 30 и кусур годишна кола. Хайде по-активно по темата, че 30-та страница наближава.
hidrazin - майстор
simplex написа:
Баба ти все с подгрев на стъклото е карала жигулата. Изскрибуцвам сутринта леда и потеглям.
Ми тя твойта баба е ходила във външна тоалетна и се е къпала в корито с вода стоплена на печката...
Давай и ти така. Що трябва да е лесно, като може да е трудно?
И що не си взе китайско радиаторче?
Дори и то щеше да изкара много повече отколкото ще изкара тая клета кола... :-D
:partyman:
DundyTheCroc - майстор
Ех, момче младо, не си видял ти истинска зима как и с парно, и с работещ подгрев задното стъкло не иска да се изчисти отвътре от замръзнал конденз :)
hidrazin - майстор
simplex написа:
... Като пусна парното, покарам няколко километра и вятърът, както и парното разтопят леда - проблема е решен.
Подгрева хич не ми е първа грижа.
Мен пък хич не ме е грижа каква е твоята първа грижа.
Тези няколко километра си сляпо камикадзе. И си опасен за околните.
:partyman:
iliya_i - майстор
simplex написа:
Има стъргалка за лед. Изскрибуцвам си стъклото.
Е от това по-голямо доказателство, че не си карал не може да се даде!
Ти тези работи като ги пишеш, сериозно ли си ги представяш така?
Пък той Форда миналата зима не палеше....
DundyTheCroc - майстор
Поливал съм замръзнала нафтова помпа с вода, ама стъкло никога, сигурно честичко ги сменяш.
Стъклото се стърже, пускат се чистачки да оберат каквото е останало, после обдухване като загрее колата. Ако пръснеш обикновено пак замръзва.
iliya_i - майстор
simplex написа:
iliya_i написа:
Ти тези работи като ги пишеш, сериозно ли си ги представяш така?
Аз съм дилетант-идиот. Години наред сутринта си поливах стъклото с топла вода през зимата и след това изстъргвах каквото остане и след това пусках чистачките със зимната течност да пръскат. :partyman: :supz:
Е от това пък с топлата вода, по голяма глупост няма. Само след километър топлата вода е замръзнала, преди стъклото да е изсъхнало. Добре че форда миналата зима не палеше. Сега ще трябва да стискаме палци и Пасатко да не пали. Това ще повиши доста безопасността по улиците през зимата :-D :-D :-D
Последна промяна от iliya_i на съб сеп 17, 2016 11:16 pm, променено общо 1 път.
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Аз съм дилетант-идиот. Години наред сутринта си поливах стъклото с топла вода през зимата и след това изстъргвах каквото остане и след това пусках чистачките със зимната течност да пръскат. :partyman: :supz:
За идиот не знам, ама със сигурност си мазохист и цънцър /цинцър/. :-D
А за течноста не лъжи, със сигурност не даваш пари за такова нещо....знаеш ли колко кебапчета са това.... :-D
Последна промяна от stoianov_n на съб сеп 17, 2016 11:12 pm, променено общо 1 път.
kuger - майстор
simplex написа:
За втори път си признаваш!Ама си "скръндза-идиот", не дилетант!
В Морската градина, Бургас, има едно богоугодно заведение. Там, къде е Здравната каса. Ти си за там, но не в Касата, а в доста по-високото, с решетките :toimonster:
Доста народ ще миряса от теб!

Да не дава Бог да те срещна на пътя! Опасен си, за теб въобще не ми пука!
Луд за връзване!
kuger - майстор
Преди време се опитах да помогна, до тук беше! За малоумиците ти не очаквай помощ, само секира.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: