$64EN написа:съгласен съм се пак живееме в България - страната на неограничените възможности . за съжаление сичко поскъпва лека полека и не се знае какво ще стане като замениме лева с евро - само знам че ще е тегаво .До някъде съм съгласен, че в България все още цари хаос - навсякъде и във всичко. Лошото е, че все още не са разрешили свободното притежаване на оръжие със закон, че лесно да се справяме с наглите майстори. Добре е да се сравнява всичко по европейските стандарти, нали? Както по качество, така и по заплащане на майсторите според него. НОООО.... И аз да получавам възнаграждение за моя труд по европейски

Но в скоро време и това ще свърши. Очаква се в България да пристигне евтина работна ръка от Виетнам, Китай, Албания, и други нации, много по-работливи от българина. Те ще се настанят да работят най-вече в строителството, селското стопанство, тютюнопроизводството.
Искрено се надявам това да стане, и вашите измислени ценоразписи да си останат само на хартия. Може и в рамка да си ги сложите, и да им се радвате колко сте велики. Независимо, че имате персонал, който се побира в един автомобил