По проект къщата е с термопомпа, но като сметнах инвестицията - 10 000 помпата, подово с радиатори - 15 000, отделно ми трябваше втори сондаж за изходната вода - 2 кубика на час.....и се отказах. Реших в трите спални и всекидневната по един хубав климатик, и една въздушна камина на пелети пак във всекидневната, която да пускам като искам огън, или ако стане по-студено. 
Харесах климатици- Тошиба, и извиках фирмата да монтира тръбите предварително, за да скрия всичко. До вътрешните тела се прокарва и ток, за да не се вижда после нищо.
Имах майстор за баните, той прекара ел-а и Вик-то. По негов съвет купих оборудването за баните предварително, за да прекара тръбите по техните размери - вградени тоалетни казанчета, мивки и двойна хидромасажна душкабина с разните му глезотии...да може с жената да се къпем ако искаме заедно, слушайки хубава музика....

Харесах климатици- Тошиба, и извиках фирмата да монтира тръбите предварително, за да скрия всичко. До вътрешните тела се прокарва и ток, за да не се вижда после нищо.
Имах майстор за баните, той прекара ел-а и Вик-то. По негов съвет купих оборудването за баните предварително, за да прекара тръбите по техните размери - вградени тоалетни казанчета, мивки и двойна хидромасажна душкабина с разните му глезотии...да може с жената да се къпем ако искаме заедно, слушайки хубава музика....

и взех да се оглеждам за външна изолация. по проект съм на 8см /сега минимума е 10/, и почнах да дебна за промоции. Внимавам в някой голям хипермаркет като останат по-малки количества за тях, но достатъчни за мен...
  и взех да се оглеждам за външна изолация. по проект съм на 8см /сега минимума е 10/, и почнах да дебна за промоции. Внимавам в някой голям хипермаркет като останат по-малки количества за тях, но достатъчни за мен...  . По същия начин издебнах в един магазин като остана един палет подова замазка с изтичащ срок на годност...от 3,30 чувала, падна на 2,80лв. отивам и викам- искам от тази замазка...те нама проблеми...ама аз искам четири палета....аааами трябва да я поръчаме в завода....аз:ами няма проблеми , ще почакам един месец.....
 . По същия начин издебнах в един магазин като остана един палет подова замазка с изтичащ срок на годност...от 3,30 чувала, падна на 2,80лв. отивам и викам- искам от тази замазка...те нама проблеми...ама аз искам четири палета....аааами трябва да я поръчаме в завода....аз:ами няма проблеми , ще почакам един месец.....  / и едни метални профили за монтаж отдолу с водоокап Баумит 8см - служат за основа и нивелиране на първия ред. И започнах.
 / и едни метални профили за монтаж отдолу с водоокап Баумит 8см - служат за основа и нивелиране на първия ред. И започнах.