Хах сетих се за още нещо в въпросния сервиз имаше печка тип "циганска мечта" палихме я с изгоряло масло и т.н.
но имаще отвън някви парчета от изолация на хладилник, приличат на стиропор примерно 5 см дебели и начупени на всевъзможни парчета, бяха силно енергодаващи за печката
та един ден майстора ми вика "ходи донеси едно две парчета за печката.." и аз чирак отивам взимам две парчета и се връщам тръгвам да пускам едното парче в печката (беше голяко около 20х15х5 примерно, демек не много голямо), отворил съм капака и го пускам вътре, в този момен арабина ме вижда и ми вика "бягай бързо!".... и понеже знам каде се намирам
на три скока и бях зад стенда на около 5-6 метра от печка, обръщам се и тя като каза БАУ
разхвърчаха се кюнци, смрад, пепел
оказа се че по-големжките парчета били зривоопасни
всички били я правили тази грешка, "няма страшно, само донеси стълбата и нареди кюнците, че се изтровихме... и внимавай че са горещи" вика майстора !
Не е електричски, но си е абсурд
но имаще отвън някви парчета от изолация на хладилник, приличат на стиропор примерно 5 см дебели и начупени на всевъзможни парчета, бяха силно енергодаващи за печката

оказа се че по-големжките парчета били зривоопасни

Не е електричски, но си е абсурд