• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
simbion - специалист
Хах сетих се за още нещо в въпросния сервиз имаше печка тип "циганска мечта" палихме я с изгоряло масло и т.н.
но имаще отвън някви парчета от изолация на хладилник, приличат на стиропор примерно 5 см дебели и начупени на всевъзможни парчета, бяха силно енергодаващи за печката :lol: та един ден майстора ми вика "ходи донеси едно две парчета за печката.." и аз чирак отивам взимам две парчета и се връщам тръгвам да пускам едното парче в печката (беше голяко около 20х15х5 примерно, демек не много голямо), отворил съм капака и го пускам вътре, в този момен арабина ме вижда и ми вика "бягай бързо!".... и понеже знам каде се намирам :rollsmile: на три скока и бях зад стенда на около 5-6 метра от печка, обръщам се и тя като каза БАУ :lцl: разхвърчаха се кюнци, смрад, пепел :feuer:
оказа се че по-големжките парчета били зривоопасни :-D всички били я правили тази грешка, "няма страшно, само донеси стълбата и нареди кюнците, че се изтровихме... и внимавай че са горещи" вика майстора !
Не е електричски, но си е абсурд :roll:
baretata_7_62 - специалист
Спомням си преди доста години (преди 2000та) когато се крадеше ток, доста често изгаряха бушоните и баща ми ги превързваше със проводници. Още бях малък тогава 5-6 клас и неразбирах. Само си спомням, че доста често от таблото миришеше на бакелит, даже си спомням че един от бушоните (най вероятно главния) светеше червено, виждаше се при огасена лампа в коридора. Е това е да имаш безплатен ток зимно време, истинско изпитание за ел. инсталцията :) Сега вярно е престапление е но е било преди повече от 10 години и е минало давност, признат грях половин грях. А някога това си беше и масова практика.
kretio74 - специалист
mirk написа:
Като прочетох за замостения щепсел се сетих за това http://web.artlebedev.ru/everything/vilcus/
Гееееее Умреххххх :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: първо малко се чудих кво е това ама послее.лелееее
sim40 - напреднал
В Косово на четирипроводен кабел жълтозеления се свързва към фазата.
valentino76bs - майстор
sim40 написа:
ай ся.....сложихме май жълтата фланелка...:)
kam34 - специалист
valentino76bs написа:
sim40 написа:
ай ся.....сложихме май жълтата фланелка...:)
Не бе, жълто-зелената се слага в Косовото. :wink:
В. Петров - специалист
sim40 написа:
А пък в България на трипроводен кабел жълтозеления се свързва към фазата.
valentino76bs - майстор
В. Петров написа:
sim40 написа:
А пък в България на трипроводен кабел жълтозеления се свързва към фазата.
В китайските трифазни машини имаше някакво разминаване в тези цветове,ще вида как беше и ще пиша.
sasooooooooo - "специалист"
Купуваш си LCD ТВ, правиш настройките, потвърждаваш с ОК и хоп - ДТЗто пада :lol:
Последна промяна от sasooooooooo на чет авг 18, 2011 6:57 am, променено общо 1 път.
Тани - модератор
sasooooooooo написа:
Купуваш си LSD ТВ, правиш настройките, потвърждаваш с ОК и хоп - ДТЗто пада :lol:
Ти ако на намалиш LSD-то и предпазителите ще почнат да ти падат :weedman: :crazy:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: