• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
Хахаха
lubomirlz - специалист
Да ама къде забавихте такса присъединяване, такса пренос, и всички останали таксички :) много скъпичко ще дойде кюфтенцето :evil:
С 2 леви - специалист
@N2H4
Тъкмо се чудех какво да купя на тъщата, че искаше електроуред да и взема... :roll: :snakeman:
hidrazin - майстор
С 2 леви написа:
@N2H4
Тъкмо се чудех какво да купя на тъщата, че искаше електроуред да и взема... :roll: :snakeman:
:-D Има и още нещо. Гледам че столът ще и убива. Сложи една възглавничка облечена с метална мрежа и добре я заземи. :lol:
:partyman:
gogo7777 - майстор
И да не вземеш да монтираш ДТЗ :wink:
hidrazin - майстор
gogo7777 написа:
И да не вземеш да монтираш ДТЗ :wink:
Какво ДТЗ на 20kV ? Да не говориш за земна защита? :lol:
:partyman:
bobko - специалист
bobko написа:
Както си работя с чисто нов кабел СВТ 3х1,5 с стандартните цветове син,кафяв и жълто-зелен изведнъж се появиха два сини и един жълто-зелен кафявият се пребоядиса в син и аз :shocked:За пръв път ми се случва на чисто нов кабел да има тези аномалии. ето и снимка.Изображение
Не искам да правя лоша реклама на тази фирма производител на кабел,но за втори път се появи проблем с него този път на друго топче кабел е прекъснал проводник което е недопустимо да се продава в такова положение.Може да изиграе много лош номер на някой колега,затова винаги проверявайте топчето кабел преди да го използвате.Вчера се случи случката при подаване на напрежение по кабела(цялото топче,това което е останало де ) за проба на монтирани лампи да видим как ще светнат и включваме ние лампите не светват и с колегата :? :? викаме си сега пък какво стана?След няколко измервания какво се оказа?Кафявото жило е прекъснало някъде и няма връзкааа. :shock: За втори път ми се случва този абсурд да е прекъснало жило на СВТ и така дефектен да е пуснат на пазара(първият път пак СВТ кабел беше,но не помня на коя фирма беше)Изображение
moimoimoi - майстор
ти бъди благодарен че от двата края кафявата жило имаш медна жица,щото при мен се случи от единия край 4 жила а от другия край 3 жила..........едното свършило

и коя е фирмата производител?
MIRO_073 - майстор
bobko написа:
... За втори път ми се случва този абсурд да е прекъснало жило на СВТ и така дефектен да е пуснат на пазара(първият път пак СВТ кабел беше,но не помня на коя фирма беше)
Това не е кабел. Това изглежда на кабел. Хората в бранша чудесно познават кабелите на Неготино, Demes и т.н. що за стока са и на какво отговарят като стандарти, сечения, изолация...
bobko - специалист
moimoimoi написа:
ти бъди благодарен че от двата края кафявата жило имаш медна жица,щото при мен се случи от единия край 4 жила а от другия край 3 жила..........едното свършило

и коя е фирмата производител?
Някакво Македонско менте ПРО ЗДЕНКА КАБЛИ Изображение
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: