• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
p.v.x - майстор
iivanov - майстор
ssiderov написа:
Долу горе колко бензин изгори с нея за това време?
:? Загубих сметката на бензина . Като масло от началото на сезона някъде към литър и половина . :?
пп Към МАСТЕР-а съм се насочил . :partyman:
ssiderov - специалист
=D> Яко бръмчиш,не си играеш!Имаш в предвид сезона от как я купи или тазгодишния сезон?Дано останеш по-доволен от мастера!Ще се похвалиш след време! :)Орегонско масло ли ползваш?
koveslav - майстор
iivanov написа:
Олеото е в бокса . Моята диагноза е издухана гарнитура между цилиндъра и картера . Симптоми : намаляла мощност , невъзможно палене при топъл двигател , гаснене при известно " мъркане " на празен ход , маслени " балончета " от мястото на гарнитурата . Чакам коампетентно мнение от местния дилър / техник .
Съболезнования и от мен,ама...техника,какво да правиш.И тя душа има. Пропуск от тази гарнитура би трябвало да се симптомизира както при пропуск от семеринг-поведението на двигателя при двете повреди трябва да е еднакво.Разхерметизира се обема под буталото(картера).
Последна промяна от koveslav на пет юни 03, 2016 10:28 pm, променено общо 1 път.
iivanov - майстор
Коце, машина да се скапва, човек да не. :partyman:
Сидеров, от началото на сезона, естествено - миналата година заминаха към 5-6 л, включително и за резачката. Ползвах полусинтетика на хуск, а от този сезон пълна синтетика на олео - уникална цена.
ssiderov - специалист
Да,видях я вече пълната синтетика!Купих си.Много добра цена!Щилската синтетика бая дебело излиза,но рядко режа с щилката дърва та си я позволявам.Пък и на нова машина как да не сипваш хубаво масълце! :)Само дет преместиха магазина от Дружба на майната си в Симеоново!Не са им разпространени продуктите по магазините кой знае колко.За едно масло да обикаляш София или за ролка корда! :sad:
iivanov - майстор
От еуросинта ми останаха към 250 мл, та докато съм в бокса се чудя дали да не поръчам 5 литровата туба - още по-тънко излиза. :?
p.v.x - майстор
Купуваме от това масло.

10 литра..110 лв. Използваме го за всички двутактови машини. Резачка , моторна коса , и всички лодки. :rock:

Прикачен файл

motorno-maslo-stihl-hp-mineralno_-750x750_0.JPG
Последна промяна от p.v.x на пет юни 03, 2016 10:45 pm, променено общо 1 път.
ssiderov - специалист
Колко пари идват 5 литра?
iivanov - майстор
ssiderov написа:
Колко пари идват 5 литра?
55 ЛеФа, ако не се лъжа.
Фъркатко, вашите машини са от старата гвардия. Новите, напомпаните, си искат друго.
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: