• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
k_marinov - специалист
nikolson написа:
Един ТИР е 22 палета и трябват само няколко души. Който тръгне да купува по този начин, едва ли ще е някой, който купува на дребно.
Здравей, колега! Интересуват ме 2 т. /два палета/ от тези пелети, но не знам на каква цена ще ми излязат...Дай още инфо за възможностите за организация и закупуване! В района между Сливен и Карнобат съм!
nikolson - майстор
Преди да почнем да го организираме, искам да съберем желаещи за един камион 22 палета. Освен мен, ти си първият, който заявява желание. Не ми се иска да разпитвам ей тъй нахалост. Следи темата, а и аз ще информирам,( ще държа в течение всеки).
nikolson - майстор
Още един съфорумец заяви желание да се включи. До тук 1/2 ТИР.
Фитилчо - майстор
Каква цена са?
Бих се включил с 3/4 тона ....
nikolson - майстор
Да кажем, 60% сме готови със заявените намерения.
an1id - напреднал
А какво ще кажете за Pelletissimo, брезнишките. Изнасят ги основно за Италия. Аз изкарах един този сезон с тях. Горелка Грейко и никакви проблеми, на три - четири седмици чистя пепелта.
nikolson - майстор
Нищо не мога да кажа, защото не ги познавам.
lakosste - специалист
Каква ще е цената на тези пелети ако се кооперираме?
sensi - специалист
Някой правил ли е запитване за пелети от Румъния. Аз правих преди 2 г. и ми казаха че минимума е 200 т.(10 камиона) и превеждаш парите по сметка и тогава отиваш да товариш. Ака са по малко количество да се обърна към дистрибутора в България.
klintan - специалист
Здравейте колеги.В един популярните български сайтове за търговия се предлагат пелети за огрев,материал (РДФ).Цената им е 150 лв на тон.Питах продавача от какво са направени той ми казва органични отпадъци.Някой има ли идея какви са тези органични отпадъци питам за да не събера всичките мишки на махалата.Иначе продавача твърди че били калорични около 4700 кил./ кал.И дали ако си купя сега насипни няма да се разпаднат до зимата.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: