Здравейте. Имам лек проблем с настолния ми комп. не мога да разбера защо ми се изчезва памет от локалния диск (С:) Бавно но постоянно с всеки изминал ден.При положение че на тоя диск (C:) не записвам нищо а записвам само на (D:) . Преди десетина дни започна да ми изскачат съобщения че нямам свободно дисково пространство. Изтрих две програми които почти не ги ползвам и ми се освободи 3 гб . За една седмица вече 1.5 гб пак се губят. След 10-ина дни пак няма да имам свободно пространство. На няколко пъти съм го пускам да се почиства (С:) освобождава съвсем малко памет. Сложил съм отметка за компресиране на дисково пространство и това не помага. Кошчето също ми е празно. Установих че ако има много боклук пак заема памет. Спомням си че преди повече от година когато беше преинсталиран XP-то имаше повече от половината празно на С: диск. Излиза че през цялото време нещо ми е яло памет малко по малко докато е свършила до край. Компютъра е Dell Optiplex GX620 80GB P4 3.0 GHZ 1GB Ram . Стар е като го сръчкам повече от време на време забива ама върши работа. Някой ако има идея какво може да направя моля да сподели.