Здравейте!   Имам един малко странен въпрос.. Може ли да се огъне гипсокартон, така че да заприлича на яйце или трябва да се издълбае формата? Аз съм фотограф и искам да си направя голяма яйчена черупка разчупена наполовина. Трябва да е с диаметър около 1 м в широката част, за да може да се побере едно дете вътре.
 Имам един малко странен въпрос.. Може ли да се огъне гипсокартон, така че да заприлича на яйце или трябва да се издълбае формата? Аз съм фотограф и искам да си направя голяма яйчена черупка разчупена наполовина. Трябва да е с диаметър около 1 м в широката част, за да може да се побере едно дете вътре.

Имам един малко странен въпрос.. Може ли да се огъне гипсокартон, така че да заприлича на яйце или трябва да се издълбае формата? Аз съм фотограф и искам да си направя голяма яйчена черупка разчупена наполовина. Трябва да е с диаметър около 1 м в широката част, за да може да се побере едно дете вътре.