Страница 3 от 4
Публикувано: нед юни 13, 2010 11:11 pm
от filmatoplo
Ама се надух -пиле в сладък кисел сос , хрупкаво пилешко , орис 3 вида месо - и бира Старопрамен
Публикувано: пон юни 14, 2010 3:34 pm
от solo5
яко
Публикувано: вт юни 15, 2010 9:14 pm
от filmatoplo
Нее тука местото -сигурен съм че и мосъка с миди пак става
-та изкарах си миди с гагама -1 казан за варене на буркани на обем .Лапахме кото лапахме от казана , сега съм си направил саладка - миди , лук , олио , балсамов оцет , черен пипер,сол , копър .И бира Астика 2,5 литра -само за мен .
Публикувано: вт юни 15, 2010 10:13 pm
от ebahti
и нема ли по сериозен алкохол за убавото мезе.........
маскари!!!
Публикувано: вт юни 15, 2010 10:16 pm
от filmatoplo
Има жълта, истудена , отлежала 6 години гроздовеа ракийка от Черноморец 8 лв литъра .
Публикувано: ср юни 16, 2010 10:59 pm
от rum_sz
Сложи малко пушени гърдички, за арматура
Па изпотена биричка
Посна мусака звучи несериозно Солоооооооооооооооо
Публикувано: ср юни 16, 2010 11:27 pm
от solo5
то и пушените гърди, ако знаеш как ги правят за 3-4 часа
Публикувано: чет юни 17, 2010 6:58 am
от sasooooooooo
С течен пушек...
!?
Публикувано: нед юни 20, 2010 10:57 am
от rum_sz
solo5 написа:то и пушените гърди, ако знаеш как ги правят за 3-4 часа
Я кажи, ама и ни покани
Публикувано: нед юни 20, 2010 1:57 pm
от solo5
имах в предвид, че фирмите слагат един куп химия както каза Сашо
и много често "пушенето" си е сурово и си капе кръв от него