Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
друмчо - специалист
kuger написа:
Това зарядно е едно недоразумение, по-точно, системата за контрол на заряда. Намери някого да изреже платката и преобвърже схемата, и ще се радваш на доста сносно зарядно. Внимавайте, на контактите на релето има 220 волта.
Правилно е акумулатор.
Това зарядно или вече е "изрязано", или е сменена кутията.
друмчо - специалист
fikata написа:
едни ламаринки подредени едно до друго
Май на това му викаха селенов изправител.
Само не разбутвай селена.
друмчо - специалист
eff написа:
Проверих Incom e 35A Pизход IP20 Значи нямали хора дами кажат в тоя форум искам само дами заработи лампата искам само една схема за свързване на тая лампа толковалие трудно нямали човек наясно с тез неща а ме разпитвате все едно че ще правим самолет
Това зарядно не може да вкара или изкара 35А! IP20 е степен на защита.
Работи така както е, само свържи последователно една 12V лампа, мощността подбираш според акумулатора и няма да презареди. При3,5А може без лампа за автомобилни стартерни акумулатори.
eff - напреднал
значи зарядното ми работи перфектно,само не му работи лампичката на ЗАРЕДЕНО,проверих пак 35А е на табелката пише,че е сервизен дали може да се използва и за пусково тежи 4кг.несъм наясно с тез неща
hidrazin - майстор
Такова ли ти е зарядното?
Изображение
eff - напреднал
Няма нищо общо с това на снимката даже в мойто зарядно няма амперметър само две лампи ЗАРЕЖДА ЗАРЕДЕНО произведено е през1982г. в завод за токоизправители в ПЕРНИК
nikivd - специалист
Ми колегата ти написа по горе. Крушката се слага паралелно с релето и кондензатор. Може и без резистора. От тримера регулирай при какво напрежение да изключи. Изображение
eff - напреднал
Това което е на схемата е платка майче за да заработи тази лампа нямали по опростена схема или от къде мога да намеря такава платка,ако може с опростена схема помогнете моля
miroton - майстор
Колко по опростена схема искаш от това.
друмчо - специалист
miroton написа:
Колко по опростена схема искаш от това.
http://cxem.net/avto/electronics/4-1.php

Тема "зарядно за аклуматор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: