Страница 1 от 1
претопяване
Публикувано: пет май 11, 2012 3:32 pm
от simpatygov
сигурен съм че "бакъра се претапя и в домашни условия"ако и някой ми подскаже каква е технологията?

Re: претопяване
Публикувано: пет май 11, 2012 3:34 pm
от torbalan
то в домашни условия и волфрам сигурно може да се топи
технологията е яка нафтова горелка и пещ с подходяща форма и размери от огнеопорни тухли...
Re: претопяване
Публикувано: пет май 11, 2012 3:55 pm
от simpatygov
и на волфрама ще му дойде времето,сега по план са килограмчетата бакърец че трябва лев за изкупуване на волфрам
Re: претопяване
Публикувано: пет май 11, 2012 3:57 pm
от torbalan
1100 градуса трябва да докараш... за да стопиш бакъра...
Re: претопяване
Публикувано: пет май 11, 2012 5:04 pm
от simpatygov
благодаря за градусите поне ще почна от някъде очертават се приятни температурни мигове
Re: претопяване
Публикувано: пет май 11, 2012 10:29 pm
от dadko
viewtopic.php?t=23336