пет юли 18, 2025 10:25 pmnautilus33 написа:
Не е много оферта май, но мога да го сложа на точки, колкото да фиксират само и да го държат да не изпада като отварям вратата, за да мога евентуално един ден да го сменя, ако се наложи. иначе всеки път магнита залепя за хладилника и се отделя от вратата като отварям. Почна да прави много кондензира вътре и не е добре.
DOMOSIL-S
Никакво слагане на точки!!!
Преценяваш колко дълбоко влиза жлеба в канала и пълниш канала мааааалко повече.
Примерно ако влиза до половината, пълниш на около 75% - демек хем жлеба да стигне до силикона, хем за не го изплюе покрай уплътнителя.
Ако изплюе, забърсваш ВЕДНАГА.
-При стайна температура втвърдяването започва след около 15-тина минути.
-При теб, работещ хладилник - уплътнението ще е студено и началото на втвърдяването ще е по-късно. Колко - не знам.
- Скорост на узряване - 2,0-2,5 mm/ден при стайна температура.
Демек при теб е добре да го сложиш надвечер или вечерта така че поне цяла нощ да не го отваряш.
На следващия ден може да го отваряш но много внимателската. Това за твое добро. Все ще устискаш една вечер...
Успех!
