Стерилизиране на пачи крак
Публикувано: нед сеп 28, 2008 5:16 pm
от scalpelo
Публикувано: нед сеп 28, 2008 5:23 pm
от Чаро
http://1001gabi.com/tinned.htm
по скоро-
http://www.google.com/search?q=%D0%A1%D ... tartPage=1
чупите ми главата с тия туршии

п.п. имам предвид раздела на форума, а не конкретната тема
scalpelo, нищо лично....да не ме разбереш погрешно

Публикувано: нед сеп 28, 2008 5:29 pm
от scalpelo
Публикувано: нед сеп 28, 2008 5:31 pm
от sspoko
Марината вода сол и оцет като пропорцията е да стане приятно на вкус вариш 10-15 минути след това пълниш в буркан и слагаш от бульона в които са врели затваряш вариш 2часа и готово. Всякакви гъби правя така от години нямам рекламация.
Публикувано: нед сеп 28, 2008 8:35 pm
от scalpelo
И аз съм ял такива с оцет

май ще правя две дози
