Страница 1 от 1

Домашен кетчуп

Публикувано: вт авг 29, 2006 2:47 pm
от doni
Продукти:
3кг домати;2глави кромид лук;3 скилидки чесън;2дафинови листа;1ч.лъжич смлян черен пипер;2ч.л.сол;400мг оцет;100мл олио;1морков;1пиперка капия.
приготовление:
Доматите се смилат и се слагат да врат докато се посгъсти,след което се добавят смлените лук,чесън,моркови,пипер,олиото и оцета.Когато достигне желаната гъстота се добавят дафиновите листа и черния пипер.Който обича лютото може да сложи и люта чушка на вкус.
Варенето става без да се захлюпва.

Публикувано: ср авг 30, 2006 10:19 am
от Стефан
Не разбрах, това домашен кетчуп ли е, или домашна лютеница?
Да не би да има някаква грешка в терминологията?