Страница 1 от 1

Домашен колбас

Публикувано: ср апр 08, 2009 8:46 am
от Justy
http://gotvarski.com/2009/04/07/%D0%B4% ... %B0%D1%81/

Ммммммм - тичам до магазина :)

Публикувано: ср апр 08, 2009 9:07 am
от Takezo Sensey
Довечера съм у вас на гости !
:-D

Публикувано: ср апр 08, 2009 9:09 am
от n_a
За да си купиш готов? :lol:

Публикувано: нед апр 19, 2009 8:41 pm
от Стефан
Рецептата е съвсем друга. Трябва и индийско орехче, селитра, кориандър, и доста други неща.

Публикувано: съб юли 25, 2009 3:33 pm
от boltik
От стари хора съм чувал,че колбас от кълцано месо бил по-вусен.Естествено,че е важно какво е месото?По дядо Тошово време правеха суджук от пилешки воденички.А това е от магарешко и свинско.

http://media.snimka.bg/3754/013762771.jpg

Публикувано: пет авг 21, 2009 11:02 pm
от pam4i
По дядо ти Тошово на дали са правили такива суджуци.
Говоря така, защото мъжът ми е месопроизводител.
По дядо ти Тошово име правеха суджука от месо.И то от месо прясно и узряло.
Да поясня за трайни колбаси и деликатеси месото трябва да е от угоено животно, не от ципести и кокалести хърби.
У дома сме правили всякакви истории, но да ви кажа, че от всичко, което съм опитала най-вкусен е суджукът от говеждо-свинско МЕСО не сланина и лой.
Кайма за кюфтета от магаре-свинско.

Публикувано: пет авг 21, 2009 11:14 pm
от pam4i
boitic само можеш да се радваш, ако някаде в търговската мрежа намериш наденица от магарешко и свинско.
Няма производител, който да работи с 100% жива стока
От 15 години в България е ВНОС и ДРОЖДИ . Бедна ти фантазията ако някой знае от къде. За месо дали има няма да споря и да развалям апетита на всички.
За наденицата поне на външен вид е добра, но ми се струва, че трябва да се замени сланината с шарено месо. През лятото такива мазни храни ядат ли се бе хора?? :x