
Трудна работа, трябва и специална фурна.
Прикачен файл:

stacks_image_82_1.png (92.75 KиБ) Видяна 1432 пъти
Ако искаш опитай по тази рецепта преведена от руски/ с гугъл преводача/:
Пет , шест яйчни жълтъци ;
Сто грама масло ;
5.10 грама суха мая ;
120-150 грама пудра захар ;
300-350 грама брашно ;
А малко сол ;
Половин чаша мляко .
Разтворете маята , като добавите малко вода. Дайте малко стойка , и след това ги добавете към млякото . Разтопете маслото , добавете маята , жълтъците , сол , пудра захар , разбъркайте всичко добре. Тогава е време да се добавя брашно . Замесете тесто и след това го даде почивка за няколко часа на топло място . След като си тесто ще се увеличава в размер на най-малко два пъти , вие сте готови да се пекат .
Сега всичко е просто . Ако се скъса къса тесто и образуват една дълга наденица , ще бъде увита около сготви предварително skalok . Можете просто да поръси следващата си самун вкусна прах , като канела, пудра захар или настъргани ядки. И вие може да го направи още след питката се пече във фурната.
Пече се във фурната малко по-дълго десет минути, петнайсет . Монитор на процеса на готвене , така че да не пропуснете момента, когато ви пита се зачервява достатъчно и е време да се получат. Температурата на пещта 180 ° може да бъде казано, и е възможно и по-малко .
Невярно като хляб е готов , го оставете да се охлади. После идва маха лесно от калъпа . Добър апетит !