Страница 1 от 17
Пърлене.
Публикувано: чет май 15, 2014 2:39 pm
от Neno Er
По някога въпреки обработката, върху пилета, пилешки бутчета и свински крака и уши остават космарляци.
До сега ползвах малка газова горелка. Днес направих опит с пистолет за горещ въздух. Стана чудно.

Re: Пърлене.
Публикувано: чет май 15, 2014 2:58 pm
от EDI
Едно време баба и дядо ги пърлеха със спирт, налят в една капачка.

ама тогава какви пилета имаше...........

Re: Пърлене.
Публикувано: чет май 15, 2014 3:07 pm
от nikolson
Ако и прасета се пърлят с него...
Re: Пърлене.
Публикувано: чет май 15, 2014 3:37 pm
от Andri01
Да го има прасето само,то капачки ще се намерят,че и спирт де

.
Re: Пърлене.
Публикувано: чет май 15, 2014 3:39 pm
от nikolson
Имах предвид пистолета.

Re: Пърлене.
Публикувано: чет май 15, 2014 3:48 pm
от EDI
Требе е за прасета да стане с пистолета, все пак към 550-600 градуса са по книга.
Re: Пърлене.
Публикувано: чет май 15, 2014 6:37 pm
от kuger
Скоро ще почвам моите, и пистолет имам. Но, струва ми се, че по-бавно ще става с него. Аз също ползвам малка Сопотска горелка. Ще пробвам.
Re: Пърлене.
Публикувано: съб май 31, 2014 6:25 am
от hameleon
Предстои ми почистване на бройлери от перушината. Ако някой знае как да се направи по-лесно и бързо, моля да сподели !
Re: Пърлене.
Публикувано: съб май 31, 2014 7:01 am
от nikolson
Темата нали я прочете? Избери си начин.
Re: Пърлене.
Публикувано: съб май 31, 2014 8:41 am
от EDI
Ръгваш ги във вряла вода и после им сваляш перушината за отрицателно време.Пърленето вече, както каза градския, по желание.