Страница 1 от 3

Нашенец прави пробив в киселото зеле . Награждава го Н.Сам

Публикувано: съб ное 24, 2007 12:08 pm
от emil_v r
Естеств. тва съм аз .

Публикувано: съб ное 24, 2007 12:30 pm
от masteradmin
Мале претакване с помапа от фонтан. :lol: :lol: :lol: Уникат

Публикувано: съб ное 24, 2007 1:03 pm
от Стефан
Снимка на моето преточване. Направил съм U тръба 3/4 цола, като единия край съм потопил до дъното на бидона. Другия край е по-дълъг, под дъното, и на него съм сложил сферичен кран.

Публикувано: съб ное 24, 2007 3:07 pm
от emil_v r
A кък (как) създаваш вакуум под налягане за да потече от начало? ... При моят метод главният ефект е от синхронният двигател. Зелевият сок минава циклично през циклофренично торсйонно магнитно поле от шизофреничен тип. То убива бактерийте които предизвикват газове при консумация . Научно казано " ефект на попръдване " с който Българите делим 1- во място с Германците :-D Програмирал съм помпата да работи 4 часа всеки ден .

Публикувано: съб ное 24, 2007 3:26 pm
от SHL
emil_v r написа:
A кък (как) създаваш вакуум под налягане за да потече от начало? ... При моят метод главният ефект е от синхронният двигател. Зелевият сок минава циклично през циклофренично торсйонно магнитно поле от шизофреничен тип. То убива бактерийте които предизвикват газове при консумация . Научно казано " ефект на попръдване " с който Българите делим 1- во място с Германците :-D Програмирал съм помпата да работи 4 часа всеки ден .
Кефиш ма максимално 'ша знайш :2thumbs: :klatsch: :partyman:
Браво !

Публикувано: съб ное 24, 2007 4:34 pm
от emil_v r
Що ? Ми "торсЙонно " не ти ли хареса? По начало в този край се говори страхотен диалект . Оня ден един колега строител коментира , че един друг си е взел много хляб . Щ'и го пиша на лични , понеже не е за пред форум :) Само да се сетя... , то е едно изречение ,но всяка сричка е бисер.Смел съм се целият ден , не можех да запомня размерът на плочките които режа .

Публикувано: нед ное 25, 2007 12:31 pm
от Justy
Мдааам, време е Мъстъра да разкрие патентно ведомство :? А тези от Рийдърс Дайджест къде спят - слаба работа на международния отдел :lol:

Публикувано: ср ное 28, 2007 10:58 pm
от kocetoo
Стефан написа:
Снимка на моето преточване. Направил съм U тръба 3/4 цола, като единия край съм потопил до дъното на бидона. Другия край е по-дълъг, под дъното, и на него съм сложил сферичен кран.
Една канелка нямаше ли да е по-лесно?

Публикувано: съб ное 22, 2008 8:44 pm
от zvetomil
Браво Емо Отново тая есен гледам патента за претакане и ма кефи на макс. Имам съмнение че по метода на Стефан ако се заплеснеш за момент и отива зелевия сок.Но това ,че си измъкнал рецептата за сладко киселото зеле от китаиците е Връъ.Щото аз живея над един китаиски ресторант и са чудех кво да ги права да ми я кажат.Имат много потаен начин на живот,като хлебарките са.

Публикувано: съб ное 22, 2008 9:51 pm
от emil_v r
Mn. e hubavo zeleto po kitaiski , kade sam puskal receptata ?
Praat go i s med vmesto sas zahar !

Нема пробл. :) , кат ме фане секса и не знам какво пиша .
Не правете като мен , пишете на кирилица .

Коойто слушка - папка :-D