Страница 1 от 1

Таван с гланцова боя и декоративно LED осветление-ефект или дефект?

Публикувано: пет яну 27, 2017 1:04 am
от Иванвас
Здравейте,
Имам чуденка дали е добра идея горното ниво на тавана се боядиса с бяла гланцова боя-да се получи огледален ефект, при положение, че ще има по периферията на тавана ниша със скрито осветление, което ще свети на вътре? Тавана е в коридор, който тесен и дълъг. Какъв ще е крайния ефект ако се направи така?
От многото преглеждани теми из форума за направата на гипскартонени тавани, никъде не срещнах на се коментира направата по този начин. Ако някой е правил или поне пробвал така , ще радвам да сподели какъв е резултатът. Още по-добре ще е ако има и някоя снимка .

Re: Таван с гланцова боя и декоративно LED осветление-ефект или дефект?

Публикувано: съб яну 28, 2017 5:44 pm
от shipochki
Колко точно ще е гланцова боятa? Ако гланца пречупва няма проблеми но ако сложиш някоя много огледална мазилка , ЛЕД лентите и всичко в нишата (профили и т.н.) направена по стандартните начини ще се отразява на тавана . Не , че няма начин да се изпълни и под полу огледална повърхност но има някои тънкости при монтажа на гипсокартона и лентите. Мога да постна снимки , как изглежда скрито осветление под гланцов опънат таван но опънатия таван отразява много и ефекта е различен.

Re: Таван с гланцова боя и декоративно LED осветление-ефект или дефект?

Публикувано: съб яну 28, 2017 9:22 pm
от Иванвас
Гланцова боя конкретна нямам, може да предложиш някоя която ще е подходяща, въпроса ми по-скоро е по-добър ли е визуалния ефект като светне вграденото осветление ако тавана е с някаква гланцова боя или светлината ще се размаже?
Ще се радвам ако постнеш някоя друга снимка.