Страница 1 от 1

Изолация на кухня

Публикувано: пет мар 09, 2007 11:06 am
от Maggie_m
Здравейте!
Искам да попитам дали е удачно да се прави изолация на кухня. Моята е бокс - 180см на 150 см и ме притеснява, че ако сложа изолация ще има много конденз. Благодаря предварително за отговорите.

Публикувано: пет мар 09, 2007 12:10 pm
от Тани
Зависи какво разбираш под изолация!
Постоянно ли се отопля или само когато се храните?
Каква е дограмата?
Има ли аспиратор?

Публикувано: пет мар 09, 2007 10:07 pm
от Maggie_m
Този бокс го ползваме само за готвене. Дограмата е алуминиева. Има аспиратор.

Публикувано: пет мар 09, 2007 10:14 pm
от velsi
Изолацията няма да повлияе на конденза. В смисъл, ако сега има конденз след изолацията може да намалее или изчезне, но няма да се увеличи. Ако пък сега няма, със сигурност няма да се появи. Важно е обаче да се изолират не само стените, а и тавана. Даже тавана е по-важно да бъде добре изолиран, защото както е известно топлината бяга нагоре. При мене изолацията на стените е 3 см, а на тавана 8! Вътрешна.