Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
nivanov - специалист
Колкото и данни да даваш на човек, който не може или не иска да мисли логично, той със сигурност ги обявява за манипулирани и нереални :> Това сочи опита ми от повече от 20 години из мрежите ;> Имаше един стар лаф - когато спориш с глупак, най вероятно другия прави същото ... така че нямам намерение да изпадам в това положение, ако си искал да разбереш дали това, което казваш е вярно - имаш достатъчна грамотност, щом ползваш интернет, можеш да си го провериш и сам.
Поздрави,

П.С. Производителите на тези базови станции и в Япония, и в Скандинавските страни, и в Бг са едни и същи, спазващи едни и същи норми ... Нали не мислиш, че някой ще седне да прави спец. производство за малка площ като България?
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:00 pm, променено общо 1 път.
nivanov - специалист
Давам точно толкова данни, колкото и ти. Като е забранено в Япония поставянето на клетки по детските градини - дай информация защо точно е направено това, на база на какви данни и така нататък. Дай информация кои полета и с каква стойност са вредни и защо са вредни тези антени, но на база на данни, не на база "Бе мен така ми казаха", "прочетох някъде" и други подобни.
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:00 pm, променено общо 1 път.
nivanov - специалист
Знаех си, че ще стигнем до световната конспирация :>
svetliopi44 - Чирак...
skyfx - специалист
Изводите са за Вас

Технически характеристики и параметри на радиосъоръжения от мобилни наземни мрежи по стандарт GSM 900:

Мобилни станции
Максимална мощност на изхода на предавателя
39 dBm, клас 2
37 dBm, клас 3
33 dBm, клас 4
29 dBm, клас 5

Стационарни станции
80 W, клас 3
40 W, клас 4
20 W, клас 5
10 W, клас 6

мобилни наземни мрежи по стандарт GSM 1800

Мобилни станции
6 dBm, клас 3
30 dBm, клас 1
24 dBm, клас 2

Стационарни станции

20 W, клас 1
10 W, клас 2
5 W, клас 3
2,5 W, клас 4

Повече тук http://www.etsi.org/
nivanov - специалист
Странно, познавам сума ти народ, които обслужват антени над гигахерц с мощности от ппо над 50 вата .... от теб чувам за такива предпазни костюми ... между другото, повечето ми познати в тази област работят в Канада, там както знаем изискванията към безопасност на труда са доста по големи от тук ...
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:00 pm, променено общо 2 пъти.
nivanov - специалист
Това е изключително важно, защото тази енергия е изключително опасна въпреки убежденията на организации, че нямало такава..
Идеално, сега следва да кажеш и защо е опасна ...
между другото, вземи някои от тези нокии и повтори номера с яйцето или пуканките ... :> Ако успееш - ще черпя :>

Тема "леко странен въпрос за ГСМ антена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: