Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
здравейте. веки ден влизам в направи сам и всеки път се възхищавам на прекрасните идей които намирам. ето и моят проблем решил съм да скрия пукнатините по стените с минерална мазилка.. Нещо неопределено. Дали ще стане ? Трябва ли задължително да има перваз когато се прави някаква фигура ? Как да си направя целувка на дивана в хола. Как са направени тези фигури така добре отсечени ? и искам да си сложа на тавана в хола лунички. Ще сложа гипскартон частично на тавана, това възможно ли е :? Тавана е гредоред , ще има ли проблем ? Как да го направя ?
От къде да си намеря евтини лунички?

Прикачен файл

detska1771_119[1].jpg
detska1771_119[1].jpg (3.6 KиБ) Видяна 4598 пъти

Прикачен файл

detska631_192[1].jpg
detska631_192[1].jpg (3.53 KиБ) Видяна 4598 пъти

Прикачен файл

detska1771_119[1].jpg
detska1771_119[1].jpg (3.6 KиБ) Видяна 4598 пъти
Тани - модератор
Благодаря!Браво!Да!Зависи къде и от какво е фигурата.Намазваш си устните с червило и целуваш дивана!За да станат по-отсечени - минаваш замазаните краища на червилото с мокра кърпичка.Да.не.Влез във раздел гипскартон на форума и/или прочети статиите в сайта. По магазините има и по 70 стотинки без лампата

:-D :-D :-D

Приятен ли е начина на отговаряне. Постарай се да зададеш по-смислено въпросите си, подреди ги и когато са много и по различни проблеми по-добре ги номерирай , така ще ни е по-лесно да ти отговорим.След като напишеш въпроса прочети го и си помисли ако никога не си виждал стаята за която питаш , ще разбереш ли какво те питат и чак тогава натисни бутона ПРАТИ. Тогава гарантирано ще получиш смислени отговори!

И пусни по-голями снимки, всеки GSM би направил по-голями!

Пробвай пак да зададеш въпросите си но пиши , каква е сага мазилката , от какво са се получили пукнатините- има ли влага по стените , за каква целувка става въпрос , от какъв материал е дивана, за какви фигури и первази става въпрос и т.н.
masteradmin - майстор
Глупаво е да пускаш един и същ пост на 2-3 места минерална мазилка
благодаря за съвета. това беше любимият ми сайт,но ти със своите забелешки ме разочерова.това се отнася до masteradmin.съжалявам че пуснах една и съща статия на две места и немисля че е престъление.съжалявам също така и затова че съм писъл с ГОЛЯМИ букви заглавията несъм забелязъл.

тани здравей. защо си такъв злобар?аз питах съвсем човешки неразбирам имислех че се обръщам към хора който ще ме посъветватда ли може или не .нали това е сайт на който даваш идеи и ти отговарят специалисти и ще ти обясня как да го направиш. извинете че стеси направили труда да миотговорите на тези глупави въпроси:no:ъл. :gott:
Последна промяна от CLIMATIK на нед авг 13, 2006 11:36 pm, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Недей да се впеягаш сега като малко дете. Наистина за да получиш добри съвети трябва да опишеш ситуацията и да кажеш идеите си. Наистина е важно от какво е напукана стената! Защото и с минерална мазилка пак може да се напука. Тогава какво правим?! Освен това аз доколкото знам минералната мазилка излиза скъпо, пък и съм чувал, че била трудна за изпъллнение, имало си тънкости и искало майсторлък. Така, че дай ако обичаш повече подробности за сегашното състояние и може би ще ти се помогне. Успех и не се впрягай толкова, никой тука не иска да те обиди.
Тани - модератор
Приярелю , отговорил съм на всичките ти въпроси и можеше или да ги доразвиеш и да питаш за подробности или да си разбрал . От дадената от тебе информация ти отговорих на въпросите доколкото ги разбрах. мастерадмина също ти е отговорил и не виждам смисъл да ни обиждаш.

Ако искаш отговори , задай си въпросите по подробно и смислено

Тема "минерална мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: