• 1
  • 2
Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
Трябва ми професионалнален съвет как на вид(а и на трошене дори) да различа качествени от некачествени плочки, гранитогрес, теракота и т.н. Защото в два различни магазина срещнах еднакви плочки на вид, но с драстична разлика в цената?!!!!!!!!!!!!
Ще съм благодарен за всяко мнение.
Лъчезар - специалист
polsport написа:
Трябва ми професионалнален съвет как на вид(а и на трошене дори) да различа качествени от некачествени плочки, гранитогрес, теракота и т.н. Защото в два различни магазина срещнах еднакви плочки на вид, но с драстична разлика в цената?!!!!!!!!!!!!
Едните би трябвало да са испански, а другите китайския им аналог :-D .
Рискувах и си взех китайски за 24лв/м2, а не испански за 90лв/м2, разлика почти не се забелязваше.
Явно са сполучливи, тъй като майсторите нямаха проблеми при полагането им, а и вече година не са мръднали.
Искам преди да ги положа да мога да ги различавам професионално. Просто ми трябва за работа.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Смехурко. Практика. Не е необходимо да ги лепиш, но през ръцете ти трябва да минат мноооого плочки. Ако имаш връзка между очи, ръце и мозък, ще стане бързо. Ако нямаш, никога няма да станеш профи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Хаа ха ха ха! Кое те обиди?????
Ми как с очи, ръце и мозък ще разбереш колко ще издържи покритието например
Лъчезар написа:
polsport написа:
Едните би трябвало да са испански, а другите китайския им аналог :-D .
Рискувах и си взех китайски за 24лв/м2, а не испански за 90лв/м2, разлика почти не се забелязваше.
Явно са сполучливи, тъй като майсторите нямаха проблеми при полагането им, а и вече година не са мръднали.

Да но има и Турски и то много добре изглеждащ и на добра цена но немога да разбера дали покритието ще издържи с времето.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
polsport написа:
Ми как с очи, ръце и мозък ще разбереш колко ще издържи покритието например
Виж, с приказване и писане не става. Почти като при шофирането.
Само докато си купя моите плочки ми минаха повече от тон през ръцете. Всичко си им личи на плочките, само, казах, да виждаш и да правиш връзка между нещата.
  • 1
  • 2

Тема "Как да различа качествени плочки от некачествени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: