Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
здравейте .очарован съм от вашият сайт и реших и аз да се посъветвам с вас. купих къща но не е вмного добро състояние.моля посъветвайте ме какво да правя. ето качвам няколко снимки.

Прикачен файл

Снимка002.jpg
Снимка002.jpg (43.59 KиБ) Видяна 4489 пъти

Прикачен файл

Снимка0010.jpg
Снимка0010.jpg (33.32 KиБ) Видяна 4489 пъти

Прикачен файл

Снимка0011.jpg
Снимка0011.jpg (23.65 KиБ) Видяна 4489 пъти

Прикачен файл

Снимка0013.jpg
Снимка0013.jpg (18.19 KиБ) Видяна 4489 пъти

Прикачен файл

Снимка0014.jpg
Снимка0014.jpg (26.62 KиБ) Видяна 4489 пъти
velsi - Почетен майстор
Къщата вероятно е гредоред? От това, което виждам има течове или източници на влага. Намери ги и ги отстрани. А за напуканите стени препоръчвам гипсова шпакловка с мрежа. Аз имах същия проблем и така го реших.
leonardo_vd - модератор
Зависи какъв ти е бюджета за ремонт? Иначе не изглежда толкова зле.
благодаря на Velsi за съвета ще го използвам,а на leonardo_vd ще отговоря : с колко бюджет разполага един средно статистически сам пенсионер?Извинявай но аз съм сам човек и не разполагам с много средства. Искам малко с малко да подобря това което виждате,снещо да мина стените молко латекс и готово. Идеята с гипсова шпакловка и мрежа ми допада ,защото един майсто доиде и ми каза че трябва да сваля старата мазилка и да направя всичко на ново. Но намен ми се струва че ще струва скъпо.
leonardo_vd - модератор
vbn69 написа:
а на leonardo_vd ще отговоря : с колко бюджет разполага един средно статистически сам пенсионер?Извинявай но аз съм сам човек и не разполагам с много средства. .
Средностатистическия пенсионер не може да си позволи да си купи къща. И не виждам за какво ми се извиняваш, просто попитах колко си отделил за ремонта та да се измисли най-добрия вариант, но ти май си от хората които сами не могат да си помогнат и са все многознайковци и накрая ...................................

След време усещам че ще има тема пусната от теб с заглавието: "Помагайте къщата ми се нацепи цялата и имам мухъл във всияки стаи.

Това ми е първият подобен отговор в този форум, извинявайте но не се сдържах.
:sad: Съжалявам ако съм те ядосъл с нещо. Купих си къща в родното село за 1500 лв е наистина с помощ на децата но ме е срам да и искам пари за ремонт.Искам леко полеко да им я потегна поне за вила дая ползват след това.Ако имаш някакви идеи щеги прочета с удоволствие. Ще си закупя материалите през зимата и пролетта живот и здраве ще почна Смамо ми кажи какво трябва да взема. Предварително ти благодаря

Тема "какво ще кажете за това" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: