Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
Много бих искала да прочета мнения за матраците,които хората са си купили.Всяка фирма си хвали своите,разбира се,но опитът на потребителите ми е по-интересен.
StroySum - напреднал
аз от 2 години спя на "Сан Ремо" на ТЕД и съм доволен много - двулицев ( или двустранен :? ) има и лятна и зимна страна и е точно какъвто харесвам - по-твърд.
Последна промяна от StroySum на нед юли 10, 2016 7:43 pm, променено общо 2 пъти.
bluelemon - специалист
Да и на мен ми предстои купуване на матрак. Ще следя темата. Аз съм се спрял на латексов между другото. Някой ако има наблюдения да сподели. Пише че имат 10 години гаранция.
marssy - помощник
Синът ми спи от 6 месеца на пенолатексов. Много е удобен! Другите спим на Тет сандвич - двулицеви с кокос и дунапрен, вече 4 години. Определено пенолатексовият е по-добър. Не се деформира, калъфката се смъква, за да се пере, не задържа акри, сгъва се при пренасяне, огъва се по тялото на лежащия...
Разликата в цените, доколкото си спомням беше 140лв - Тед, 200лв - латексовия за 190 Х 82 легло.
И аз се бях ориентирала към "Тед",но чух от познати неласкави изречения за техен пружинен матрак ,който ползват.А за съжаление латексовият не ми е много по джоба.Междувременно успях да поръчам и да върна един на "Хегра"-Ямбол,тъй като по каталог пишеше за жакардова дамаска,а го правят с някакъв многослоен памук отгоре.Дамаска жакардова не видях-може да е била някъде вътре:lol: .Гаранцията , която даваха,беше за ръба/!/ 3 години и за пружините-5. Добре,че ми върнаха парите:-)Сега най-вероятно ще следва дунапрен с калъф,тъй като поне тапицерите ги познавам и ще си свършат работата:-)
koev59 - помощник
Ползувам от 3 г. два пенолатексови - производство г. Бяла. много удобни но не знам дали още се произвеждат. Не съм ги срещнал скоро из Бургас но от всички 5-6 вида които съм сменил са най-удобни.

Тема "За матраците" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: