Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
Здравейте!
Понеже ми предстои ремонт в банята и като гледам в различни сайтове чисто визуално ми харесва вариант с душ-кабина с хидромасажен панел.Моля някой ако има такава да сподели мнение за усещането от използването на хидромасажният панел,изразходва ли се много вода.При положение че стоплям водата с бойлер-80 литра ще стига ли водата за едно къпане? :?
skad - помощник
stanistud написа:
Здравейте!
Понеже ми предстои ремонт в банята и като гледам в различни сайтове чисто визуално ми харесва вариант с душ-кабина с хидромасажен панел.Моля някой ако има такава да сподели мнение за усещането от използването на хидромасажният панел,изразходва ли се много вода.При положение че стоплям водата с бойлер-80 литра ще стига ли водата за едно къпане? :?
Az imam.Ne sam dovolen.
prascho - майстор
stanistud написа:
Здравейте!
Определено или те бие парата в джоба за да си плащаш ток или новата любовница настоява да си прави кефа в банята :)
Profi Stroi - специалист
Може и да не ти стига един бойлер
Иначе от панел до панел има разлика
Зависи и от панела де но аз лично съм доста доволен от моя
Единствената разлика е че не е в душ кабина и съм на централна топла вода
rockwall - майстор
ееех, едно време цели блокове правиха от панели, а сега хората по един не могат да си купят

Инфлация-я-я-я-я

А относно 80 литровия бойлер и панела - ЗАБРАВИ ПРОСТО

АЗ ИМАМ ТАКЪВ БОЙЛЕР И НЕ МОГА ДА СЕ ИЗКЪПЯ С НОРМАЛЕН ДУШ, А ТИ искаш и масажи. ТРУДНА РАБОТА ще е, ако не обичаш студената вода .....

По-добре за масажите си извикай един ТЕЛЯК - поне ще ти е топло

Да изпълним петилетния план за 3 месеца.
Да ЖИВЕЙ , ДА ЖИВЕЙ, ДА ЖИВЕЙ !!!!
ВЕЧНА ДРУЖБА С БИВШИТЕ КОЛОНИИ !

Тема "Хидромасажен панел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: