съб ное 30, 2019 1:34 pmТрифон П.Трифонов написа: pavlovip, беше писал, че нищо не си променял, в настройките, а тая година не маже да стопли, за разлика от миналата.Ами наистина нищо не съм пипал от миналата година. И си записвам на тефтер какво и кога променям. Последни промени са правени на 04.01.19. След края на отоплителния сезон я чистя основно и я изключвам. Но сега в началото на този сезон доста от последните настройки са променени. Примерно температурата на водата беше на 48 градуса а на въздуха в стаята на 19. Седмичния програматор е тотално объркан, и сега като се разхождам по параметрите има доста който са променени. Според мен явно управлението нещо се е сбъгнало лятото. Друго обяснение нямам. Иначе благодаря за съветите но температурата на изгорелите газове все още не пада под 120-140 градуса. Намалих силата на вентилаторите но видим ефект е само зацапвания прозорец.
Оказа се, че си променил нещо!!!
Като правите корекции, записвайте си по някакъв начин- на тефтерче, в телефона, на компа и няма да имате проблеми!
вт дек 03, 2019 9:00 pmpavlovip написа:една от причините за разбърканите настройки може да е, ако си изключвал камината от контакта и батерията, която поддържа настройките да се е изтощила. При включване отново в контакта програматора да си е дръпнал някакви фабрични настройки примерно.съб ное 30, 2019 1:34 pmТрифон П.Трифонов написа: pavlovip, беше писал, че нищо не си променял, в настройките, а тая година не маже да стопли, за разлика от миналата.Ами наистина нищо не съм пипал от миналата година. И си записвам на тефтер какво и кога променям. Последни промени са правени на 04.01.19. След края на отоплителния сезон я чистя основно и я изключвам. Но сега в началото на този сезон доста от последните настройки са променени. Примерно температурата на водата беше на 48 градуса а на въздуха в стаята на 19. Седмичния програматор е тотално объркан, и сега като се разхождам по параметрите има доста който са променени. Според мен явно управлението нещо се е сбъгнало лятото. Друго обяснение нямам. Иначе благодаря за съветите но температурата на изгорелите газове все още не пада под 120-140 градуса. Намалих силата на вентилаторите но видим ефект е само зацапвания прозорец.
Оказа се, че си променил нещо!!!
Като правите корекции, записвайте си по някакъв начин- на тефтерче, в телефона, на компа и няма да имате проблеми!