Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Каките там са уникални :prayer: ,от къде го взимат това внимание :? направо се чудя :) супер са ,ми помагат ,за съжаление не съм ги виждал лично .
grants - специалист
чет дек 05, 2019 8:18 pmfilmatoplo написа:
:) Каките там са уникални :prayer: ,от къде го взимат това внимание :? направо се чудя :) супер са ,ми помагат ,за съжаление не съм ги виждал лично .
Ши звънна.........дано само не е няква ирония за каките.....
tihomir123 - специалист
Какъв тягов акумолатор да си купя за UPS на горелката.
Възможно нали добър и на не много висока цена!!!
Грантс, не е ирония. Ходил съм поне 20 пъти.
Тишо, зависи какво искаш от ЮПСа.
Аз избрах истински, тягов обслужваем. 75 Ач е моя, вече на година и половина.
http://www.dandbpro.com/produkt-kategor ... ab-motion/
В момента работи с добавени ок 68 ампера. Запалих тая сутрин в 8.20, още няма индикация да клякат, като горелката е палила 3 пъти до сега, с 300 ватовата запалка.
Бойко Христов - напреднал
Добър вечер на всички. Вече горелката /rb 20 star 20 kw/ и котела /екзотик 20 kw/ работят добре. Мисля че е време да помисля за термоглави радиаторите. Дайте мнения, препоръки за термоглави. Може ли с термоглави да се контролира температурата в отделните стаи. Т.е. в различни стаи да се поддържа различна температура. Благодаря ви предварително.
rashev4 - помощник
Ами то май това е идеята на термоглавите...
morfei1 - специалист
Може.Купи си Ел. Глави ако искаш прецизна температура и седмичен график. Може да си контролираш гасенето, паленето и натоварването на котела, спрямо темперстурата, която им задаваш в определен час, в някаква степен, чрез седмичния график. Останалото зависи от загубите на помещенията и настройки на горелка.
Бойко Христов - напреднал
пет дек 06, 2019 6:40 ammorfei1 написа:
Може.Купи си Ел. Глави ако искаш прецизна температура и седмичен график. Може да си контролираш гасенето, паленето и натоварването на котела, спрямо темперстурата, която им задаваш в определен час, в някаква степен, чрез седмичния график. Останалото зависи от загубите на помещенията и настройки на горелка.
Точно това питам КАКВИ точно ел.глави трябва да търся - марка, цена, откъде да ги търся. Извинявайте ама съм малко бос на темата и предпочитам да получа съвети от хора от практиката.
filmatoplo - майстор
Само не Лидълски ,че през 1 ту работят ,ту не. :wink: Ако на някой му работят -е имал късмет като ги е избирал през една от рафта :wink: .
Чувствам са махмммм.....късметлия.
https://photos.app.goo.gl/D7FAhq6x8R9twjWV9
Ко му плащаш??? Две години гаранция!!! Никой не ти прави фасони.
След офсетчето, държи коридора перфектно. Другите са в резерв, че забогатях и си понакичих от 110 пари.
Препоръчвам.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: