• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Трон си развалиха пелетите.В момента горя от тях -само и само да приключа с този ад и да ми се махнат от очите ,има още 10тина чувала ,до края на месеца ще съм се отървал .Горят с черен пламък и пушат ,стъклото на камината въобще съм го забравил -че се гледа през него .
n.ganev - майстор
Адриана.Христова написа:
Откакто имаме проблеми постоянно се чисти.
Проверете дъното на бункера - понякога се натрупват трици, които замазват шнека и не му позволяват да работи адекватно. За камина ползвам турски за котела слънчогледови.
как се справяте с черното стъкло на викито.за четири часа след почистване се опушва като коминочистач
Стефан77 - специалист
Колеги качеството на ТРОН е много добро казвам го защото ги горя,колежката ако има проблем да не го търси в пелетите.
Rockeyto - помощник
Здравeйте. :) За къща общо 130 кв.м. на два етажа (по 65кв.м на етаж) с 8 см външна изолация, пвц дограма и с радиатори: 3 броя по 160/60см, 3 броя по 100/60см, 2 лири за баня и 2 бойлера по 80 литра, каква пелетна камина ми трябва, която ще е позиционирана във всекидневната на първия етаж? Конкретно колко Kw ми трябват и каква марка да е пелетната камина? Примерно между: Виктория, Прити, Грейко и Голдън Файър? И какъв разход на пелети би могла да дава за една зима, 22 градуса подържане ежедневно? Благодаря предварително =D> :)
Колеги споделете някоя настройка за викторията.
n.ganev - майстор
В много други теми е писано - Всичко е индивидуално. Няма универсални настройки.
Стефан77 - специалист
Какво в сегашните настройки не ти харесва че искаш да ги променяш,много зависи и какви пелети ползваш.
вт яну 21, 2020 10:37 amСтефан77 написа:
Какво в сегашните настройки не ти харесва че искаш да ги променяш,много зависи и какви пелети ползваш.
стъклото за 5-6 часа става черно.пробвах с 6 вида пелети все едно и също.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Пелетна камина ВИКТОРИЯ-Б" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: