• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
Между другото, статията под "цък" има много над 100 000 индивидуални прочита. Много от нас дължат знанията си по определяне на топлозагубите на нея. Наистина е добра.
Иначе за тази камина не се е споменавало нищо добро. Доста хора са питали за тази прити. Вероятно заради славата на добрите камини на дърва. И колко да са добри като друго не е пробвано... Нека да са доволни хората. Могат да направят хубави камини на пелети, но не знам какво не им достига. По-малки мощности е по-перспективно.
Bobko81 - напреднал
И аз мисля да мина на пелети.Апартамента който ще отоплявам е 60кв.м в момента имам изградено парно с 3 радиатора и камина с водна риза.Всичките камини който гледам са големи според мен търся някоя 8-10 KW с водна риза но не мога да намеря такава.
Doks - напреднал
Може би -
EcoSpar Minima hydro 12kW ,
Виттория В,
MCZ EGO HYDRO 11.6
Bobko81 - напреднал
Бюджета ми е до 2000лв.
Doks - напреднал
Май BURNiT PM-B Comfort 13 Plus или Diplomat СИЗОМАТИК 18 А са най евтиния такъв вариант, поне доколкото си спомням от моето търсене...
Rockeyto - помощник
вт мар 14, 2017 9:19 pmtq_toi написа:
Благодаря ви за мненията. Отказахме се от тази камина. Ще търсим някой италиански модел.
Какво се случи с отоплението Ви? Каква камина взехте, какъв разход дава и доволни ли сте от киловатите? Като цяло заслужава ли си? Моля и други с такъв обем на жилище да сподели. :yawinkle:
  • 1
  • 2

Тема "Камина prity kp w24 мнения?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: