ср мар 25, 2020 7:04 pmТрифон П.Трифонов написа:Здравейте Сега имам обяснение защо се запалиха буриите когато ми изгоря запалката на камината аз се запалих принудително с тоалетна хартия и спирт но се бяха събрали много пелети и тя преди да запали имаш страшно много Дим Притесних се да гръмне през вратата и след това запали и горя 20 минути много силно и естествено некачествено защото горивото беше адски много и така се събрали сажди по буриите след като смених запалката и като започна да се работи нормално след 24 часа ми се запалиха буриите Явно след това буйно горене когато е запалих принудително са се напълнили със САжди и това е обяснението ми затова много внимавайте когато палите принудително камината Приятен ден и се пазете от коронавирус не излизайте от къщи адски много Благодаря на всички които се отзоваха на питането миср мар 25, 2020 5:51 pmДани11 написа: Според мен е заради малката мощност.Ниски температури на газовете,не добро изгаряне и т.н.Това води до сажди,и воаля.А така. Инсталатор ми рече- гледай да не падат под 120, както и да не прекалявам с предобряването в посока ефективност- турболатори, ходове и т.н.
Неплътностите също са проблем, всъщност дефект.
чет мар 26, 2020 9:19 amkani123 написа:За 20 минути не вярвам да се съберат толкова сажди,че да се запалят.По скоро е случайност.ср мар 25, 2020 7:04 pmТрифон П.Трифонов написа:Здравейте Сега имам обяснение защо се запалиха буриите когато ми изгоря запалката на камината аз се запалих принудително с тоалетна хартия и спирт но се бяха събрали много пелети и тя преди да запали имаш страшно много Дим Притесних се да гръмне през вратата и след това запали и горя 20 минути много силно и естествено некачествено защото горивото беше адски много и така се събрали сажди по буриите след като смених запалката и като започна да се работи нормално след 24 часа ми се запалиха буриите Явно след това буйно горене когато е запалих принудително са се напълнили със САжди и това е обяснението ми затова много внимавайте когато палите принудително камината Приятен ден и се пазете от коронавирус не излизайте от къщи адски много Благодаря на всички които се отзоваха на питането миср мар 25, 2020 5:51 pmДани11 написа: Според мен е заради малката мощност.Ниски температури на газовете,не добро изгаряне и т.н.Това води до сажди,и воаля.А така. Инсталатор ми рече- гледай да не падат под 120, както и да не прекалявам с предобряването в посока ефективност- турболатори, ходове и т.н.
Неплътностите също са проблем, всъщност дефект.