• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pavlin83 - специалист
пет юли 31, 2020 12:51 pmИван Колев написа:
Здравейте момчета, от вчера вече и аз се пелетезирах :supz: Както казах и преди каминката е Алфа плам Комо 15. Монтирах и термоглави като един радиатор го оставих без. Сега остава да взема и пелетки ама вече след морето. Настройката ще ми я правят октомври като застудее малко сега е само вързана дане ми стои празна системката. Днес чакам да вземат и Притито с помпата, та да избия малко за пелетките :-D :-D :-D. Тва е за сега Весело ЛЯТООО
Честито =D> =D>
Здравейте момчета,
:-D :-D :-D.
... Весело ЛЯТООО
Аиде, хаирлия да е!
Топла Коледа и Нова година!
filmatoplo - майстор
:) Добър избор ,камината е стомана .

Прикачен файл

download.jpg
download.jpg (4.89 KиБ) Видяна 1966 пъти
bmahob - майстор
Със здраве и късмет, дано нямаш яд че шъма скъсат от базици... Инак кошницата е отливка от чугун :-D
Иван Колев - напреднал
пет юли 31, 2020 1:03 pmpavlin83 написа:
Здравейте момчета, от вчера вече и аз се пелетезирах :supz: Както казах и преди каминката е Алфа плам Комо 15. Монтирах и термоглави като един радиатор го оставих без. Сега остава да взема и пелетки ама вече след морето. Настройката ще ми я правят октомври като застудее малко сега е само вързана дане ми стои празна системката. Днес чакам да вземат и Притито с помпата, та да избия малко за пелетките :-D :-D :-D. Тва е за сега Весело ЛЯТООО
Честито =D> =D>
Благодаря!!!
Иван Колев - напреднал
Благодаря за Вашите отговори и мнения, ще си комуникираме и занапред :wink:
filmatoplo - майстор
:wink: Стриктно спазвай чистенето и камината ще пее.
ant-man - напреднал
Честито!!! Сега, два тона пелетки и на пролет да ни поканиш на банкет :lol: ! Топла зима на всички :yawinkle: !
pavlin83 - специалист
Здравейте ,колеги мой приятел купи миналата годдина артел 10кв суха ама нещо нему харесват настр.и ме помоли за помощ понеже не познавам това управления ще помоля ,ако някой може да ми помогне да влезна в сервизното меню и да ми каже кой параметър за какво отговаря.
Благодаря ви
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Дилема за пелетна камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: