ср юли 08, 2020 10:18 pmtianos777 написа: Greiko Ekspert 30Не е добре с по дълги пелети. Този тип шнек не е корав, задръства се и спира.
Аз имах късмет, че не беше изгоряло моторчето.
ср юли 08, 2020 10:18 pmtianos777 написа: Greiko Ekspert 30Не е добре с по дълги пелети. Този тип шнек не е корав, задръства се и спира.
ср юли 08, 2020 10:20 pmТрифон П.Трифонов написа:Говорих с производителя на пелети Земен и той ми обясни, че голяма част от продукцията е предназначена за износ и поради тази причина при производството се съобразяват като залагат на качеството и спазват европейския стандарт за дължина на пелета, а той е 2,5 см. Тази година ще ги тествам , благодаря на Трифонов за споделеното мнение .ср юли 08, 2020 10:18 pmtianos777 написа: Greiko Ekspert 30Не е добре с по дълги пелети. Този тип шнек не е корав, задръства се и спира.
Аз имах късмет, че не беше изгоряло моторчето.
ср юли 01, 2020 3:00 pmsilent написа: Досега бях на Пирин Пелетс които по-миналата година купувах по 380лв за тон +80лв за транспорт за 2т. Тази година заредих Ред Меджик за по 430лв. за тон. като за 3т. доставката ми е безплатна. Човека който ми ги докара беше изкл. точен и коректен и спази уговорката. Ако някой се интересува за района на София ще му дам телефона на л.с.Здравейте!
На външен вид Ред меджика са по-тъмни отколкото очаквах и приличат по цвят на Пирин пелетс, опаковани са много добре и за разлика от Пирин пелетс не се вижда никакъв прах в чувала. Очаквам да са добри толкова колкото ги хвалят навсякъде, но за това ще мога да кажа на есен. Към момента поне за София няма дефицит или затруднения с доставките на пелети, но това вероятно няма да е така към края на месеца и месец август, така че побързайте.
вт фев 07, 2017 4:27 pmelviris написа:elviris написа:Магазина им беше на разклона за село Лозен-отдясно на сфетофара.................digitalpr написа:В случай, че не си чел другата тема, ето какво знам до момента:
Биоплам - 100% иглослистни - 390лв/тон
Техноyyд - Разлог - 380лв/тон (всичко до Септември е продадено, евентуално след това)
Баумакс - Румънските - 500лв/тон
Корона ИМ (вдясно преди моста за надежда, откъм Орион) - Проджетто Разлог - 380лв/тон (идват и заминават, в момента нямат)
БулЛес - Румънско-Австриски, каквото и да значи това - 354лв/тон + ДДС (препакетирани от тях, иначе са по скъпи)
EcoEnergy Center - Румънско-Австриски - 400лв/тон (препакетирани от BigBag в техни опаковки)
peleti-bg.dir.bg - Костинброд/Румънски - 360/430лв/тон
Projetto - Разлог - нямат транспорт изобщо
Топливо - Сръбски 470лв/тон, няма никаква брах в чувалите
Средна Гора АД - Пелети ще имат евентуално Септември, нямат транспорт.
Самоков - 100% иглолистни - 340лв/тон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EcoEnergy Center>>>>-Атанас Ловчинов->>>>Стефка Ловчинова-Цех за пелети ЕЛВИРИС ООД "румънско-австрийски"голям смях!!!
Произведени от капаци 55% кора!!!!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: