Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ninorion - напреднал
Болта без завъртане на помпата е невъзможно да се врътне...но за това пък почукване по помпата някак си помогна. Всичко е точно вече. Сега следват настройки и те така. Благодаря на всички отзовали се.
filmatoplo - майстор
:wink: Така е ,гат работят ок ,стане ли нещо се врем кат под таблото на голф :lol:
Гледах клипчето и не видях да е променена конструкцията. Само помпата е завъртяна по оста си, с болта навътре.
Гоуфове не съм прайл, ма като гинекологията на Рено няма никъде.
5, 9, 11, 19, Шматка, 21, 25 са ми "любими". По старите 4, 6, 7, 8, 10, 12, 14, 15, 16, 17 не съм имал нещастието да докосна......18 може да се каже, щото Фуего е на базата на 18.
А, и Лагунка. Ужасен ужаст. Ма ги обичам де.
Сега съм рахат- ходя по майстори, гледам им сеира, като ми обясняват компетентно и си плащам като Поп. Коолото са върти.

Филме клипът е много полезен за ползвателите на камината. Дано се намира лесно, щото скоро имаше грешки, които сочеха точна задействан авариен термостат. Не помня в коя тема и за коя камина беше.
filmatoplo - майстор
За Голфа образно казано :) ,тези клипове ги гледам постоянно ,оня ден се нервих -абе говори на български бе Митко Маринов :lol: срича на английски .
silent - майстор
Местото е тегаво но може да се пробва да се завърти около оста в удобно положение е леко олабване на холендровите гайки....не искам да плаша питащия но веднъж блокирала помпа пак ще блокира....може да не е сега но при по дълъг престой пак ще клеяса...
nelim - специалист
И моята миналата година имаше нужда от почукване да тръгне в началото на сезона, май се случва след като не е ползвана много дълго време.
Тая година си тръгна сама - пак Алба 18, мисля че помпата е същата.
При мен, 5-6 години, не се е случвало. Явно зависи от монтаж, филтри, контролери.
Смених една помпена група, която нямаше монтиран филтър, но помпата не е отказвала. Не работеше възвратният клапан на кранът, както и дебитомерът е блокирал. С помпи никакви ядове.

Правилно съм запомнил на къде е болта на помпата. Даже се вижда и малкото капаче.
Дани11 - специалист
Някой знае ли кой пар. е за време работа на запалката.Камината е запалила,а запалката грее още поне5-6 минути Аурига25. :?:
съб окт 24, 2020 12:23 pmДани11 написа:
Някой знае ли кой пар. е за време работа на запалката.Камината е запалила,а запалката грее още поне5-6 минути Аурига25. :?:
Опитай с 4! По подразбиране е 110, но диапазонът на регулиране е до 255.
Мисля, че нямаш проблем, понеже би трябвало да грее докато разпознае огън, а това се случва когато димните газове достигнат определена Т, който праг също е настроен някъде. Така мисля аз.

Записвай си някъде, къде какво променяш!
filmatoplo - майстор
Газовете трябва да стигнат 75 градуса ,фабрично настройката е толкова -параметър 54 .

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: