• 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pechkata - специалист
Филма знае - ама не казва...
Аз мисля че не...

Ах винце-винце от къде си...?
- От Лозенград...
Марш вътре в пандиза... :partyman:
filmatoplo - майстор
За обучаване не знам ,платката си идва със софтуер от Натурела ,няма някакъв специален за Фероли .Майстора да се обучава по платката ,или майстора да обучава платката. :? :) Както и да е -самата платка къде ще я помествате ,в самата горелка или вън в табло.Слагал съм няколко платки в самата горелка -виш пилотаж ,трудно,сложно,на милиметри,запрашава се при работа,има вибрации едвам я държат фабричните крачета .Ако се изнесе на табло близо до горелката -почти няма ядове при монтаж и последващо обслужване .Преценете си .
Manu - специалист
Приятелчета, имам следния проблем.
20-ка комплект .
Отоплявам 200+ квадрата от 300+ много добре изолирани.
Сега, когато е по-топло, съм орязал умишлено подаване и цикли за да не влиза непрекъснато в дълги съспенди. В студено не са много по-различни.
Общо взето модулира, гони си температурата, има пламък. В помещенията си държи температура чрез термовинтилите. На моменти без логична причина отива на гасене. Може да се види и на графиката. Ще прегледам и логовете в тези часове, защото толкова често не го е правило към този момент.
/При горе долу нормални, но пак изпилени настройки, работи -15 мин. P1 -> 10-15 съспенд./
Някакви идеи къде да копаеме ?
Има ли по-нова версия на софта за тази горелка ?

Изображение
Изображение
Последна промяна от Manu на съб окт 31, 2020 9:27 pm, променено общо 1 път.
Жако - специалист
пет окт 30, 2020 8:30 pmpechkata написа:
Като каза вино и ми се допи... :partyman:
Колеги отдавна не бях си включвал но сега като гледам във какви пласмаси сте сложили виното несе стърпях.
Просто форома нее за това което покавате но не това искам да ви кажа, А ДА НЕ СЛАГАТЕ ВИНО РАКИЯ ТРОШИИОЦЕТ И ДРУГИ ХРАНИ В ТАКОВА ПЛАСМАСА НЕИ МНОГО ЗДРАВОСЛОВНО, особено за по дълго време за съхранение.
Работя със полимери и за това ви съветвам, па вие както искате.
Много дълго е да обеснявам просто има миграция на пласмасата във храната в която държите особенно такива със киселинност като уцет вино мазнин и т.на т.
Безопасни полимери са тези в които се слага газираните напитки.
На сътъ и на изделието трябва да има
Триъгълниче и в вего да е написано
РЕТ.
това значи съкратено полиетилен тарафталат.
Това е със зраве колеги. :)
filmatoplo - майстор
:drinkers: Колега какво стана с Натурелата и Феролито.
pechkata - специалист
Видях от Филма па си налях едно - па нека ми е зле от бидона... :drinkers:
Жако - специалист
съб окт 31, 2020 7:35 pmpechkata написа:
Видях от Филма па си налях едно - па нека ми е зле от бидона... :drinkers:
:) Хах хаа ха.
LazarGanev - "Велик майстор"
съб окт 31, 2020 6:55 pmЖако написа:

Колеги отдавна не бях си включвал но сега като гледам във какви пласмаси сте сложили виното несе стърпях.
Просто форома нее за това което покавате но не това искам да ви кажа, А ДА НЕ СЛАГАТЕ ВИНО РАКИЯ ТРОШИИОЦЕТ И ДРУГИ ХРАНИ В ТАКОВА ПЛАСМАСА НЕИ МНОГО ЗДРАВОСЛОВНО, особено за по дълго време за съхранение.

Това е Назраве колеги. :)
Ай наздраве!

Прикачен файл

Бидоня1.jpg
Бидоня1.jpg (40.04 KиБ) Видяна 1372 пъти
Crazyjj - помощник
съб окт 31, 2020 6:58 pmfilmatoplo написа:
:drinkers: Колега какво стана с Натурелата и Феролито.
Утре почвам да монтирам ,стискайте палци
:-D
Жако - специалист
съб окт 31, 2020 11:02 pmLazarGanev написа:
съб окт 31, 2020 6:55 pmЖако написа:

Това е Назраве колеги. :)
Ай наздраве!
Ееее браво =D> :)
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: