Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Здравето е най важно :drinkers: профилактично ракийка вътре с прополис .За котлите през моята практика -кефих се на първите -Дакон ,Виадрус,Симе -дърва въглища ужас ,излезна Атмос-у революция , малко турски котлета с вентилатор Мактек ,и бам първите пелетни горелки Ерато и ИВГ Ватерланд -у революция и мъки 1-2 години , на помощ се появи горелка Фероли ,и от къде се появи Грейко -горелката слънце -революция .Редом с Грейко -Ерато правиха добри продукти ,някой по добри ,но и се появиха с пълна пара наши и вносни марки -Голденфайер,Марели ,Екоспар,Термолукс,Алфаплам ,Артел,Турски и Италиански .Знайни и незнайни наши също правиха нещо -Команд,Тангра,Прити ,Торч,Бош даже не знам наши ли са.Тук ошашавването е пълно .Клиентите цъкат телефона в чичо гугъл и което е по шарено и ефтино :wink:
ср окт 21, 2020 6:42 pmfilmatoplo написа:
:) ...Клиентите цъкат телефона в чичо гугъл и което е по шарено и ефтино :wink:
И страдат, инсталатори са потят, гаранции са отсвирват, телефони не са вдигат, а форум са пръска по шевовете.
Кофти, ама готино! Също както "Риба, ама......"
Ехооо, Притката ако знайш как са я барнали!!!
https://photos.app.goo.gl/JipP858g6mkcuknm7
Дясната е Ватерланд, а червенкото Що е то?
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср окт 21, 2020 7:35 pm, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
ср окт 21, 2020 7:17 pmТрифон П.Трифонов написа:
а червенкото Що е то?

Прикачен файл

HW.jpg
HW.jpg (22.3 KиБ) Видяна 827 пъти
ср окт 21, 2020 7:35 pmLazarGanev написа:
ср окт 21, 2020 7:17 pmТрифон П.Трифонов написа:
а червенкото Що е то?
Сцепи мрака, хахаааа!
Шшшшшт, само не подсказвай, моля!
filmatoplo - майстор
Моя го вдигам денонощно ... :wink: телефона :heart: ,който ми е звънял знае .Каминките са ги барнали като летящи чинии .Туй червенкото -аз когато ги заварях :wink: форума го нямаше ,евала за домашно на другите :wink: Моляте снимай ми каките ,шшшт не издавай.
ср окт 21, 2020 7:39 pmfilmatoplo написа:
Моя го вдигам денонощно ... :wink: телефона :heart: ,който ми е звънял знае .Каминките са ги барнали като летящи чинии .Туй червенкото -аз когато ги заварях :wink: форума го нямаше ,евала за домашно на другите :wink: Моляте снимай ми каките ,шшшт не издавай.
Чудя са утре или в понеделник да ида, ама ме е срам да ги снимам. Пък и не съм сигурен дали по скоро не ме е страх, че са три!!! По празници като ходя да ги почерпя, може и да склонят за Коледен календар, хахааа.
Харлито ми подари два чувала черупки, с различна едрина, но с този дисплей не мога да променям настройките, та нищо няма да разберем за горивото. Ние де. Днес ми се обади, че събота или неделя ще ми докара още един чувал, с по едри. Та, като ми оправят кинескопа, тогава ще са тестове и преценка кое е най подходящо за Грейко. Орехови са черупките, едните много ситни.
pechkata - специалист
ср окт 21, 2020 5:17 pmТрифон П.Трифонов написа:

но само ако нямат тръба на пътя, захранена, от Путин.
Е няма захранена тръба от Путин - и се очертава близките 20 г. да няма...
Иначе котела си го бива - и то много...
И това за сезонното почистване е вярно - със дървени пелети...
Здравейте. Не можах да намеря (не казвам че няма) мнения за котел Compact на Елтерм.
https://www.elterm-bg.com/wp-content/up ... ompact.pdf
Конструктивно изглеждат прилично. Моля който има наблюдения да сподели.

Тема "Какво котле и горелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: