• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
daniel.trifonov - специалист
Хайде на ръководството - топло-топло цък. Същото е като на BurnIt - цък.
:rock: :supz:

..::РЕДАКЦИЯ::..
Ето и още едно сканирано ръководство, за BurnIt, благодарение на колегата Rumen72 цък.
ivanovhr - специалист
Как се намаля температурата на водата. При мен на грейкото само натискам стрелката, но мой приятел има голден файър и ме помоли да попитам. Човека е на 70 години и искам да му помогна.
daniel.trifonov - специалист
Натиска кратко бутон (P3), на него пише SET. От там се показва меню с различни групи настройки. Втората група трябва да е термостати. Th25 - минимална температура, Th26 - максимална температура. Нямам го пред мен и пиша по памет. :!:
С бутон SET се влиза и потвърждава, със стрелките (P4 и P6) се променя стойността, с (P1) ESC се излиза.

По-добре е да го погледнеш ти, тъй като имаш опит с подобно нещо.
Rubo - помощник
ivanovhr написа:
Как се намаля температурата на водата. При мен на грейкото само натискам стрелката, но мой приятел има голден файър и ме помоли да попитам. Човека е на 70 години и искам да му помогна.
-Бутон "set"
-управление отопление
-термостат котел
и нагласяш желаната температура на водата.
ivanovhr - специалист
Блаодаря и на двама ви.
бай Кольо - напреднал
Някой да знае на Голден Файар горелка 858 ВИП коя команда в сервизното меню се грижи за управлението на мотора за почистване на мангала ?

Изгоря ми контролера на дъното на горелката , поръчах си нов - написаха го с диспеля заедно ,другите настройки ги оправих но мотора за почистването не спира - нито напред при избутването нит назад дори при натиснат изключвател .
Предполагам нещо не е настроено но не откривам такива команди за него . :roll:

Някой да знае повече ? Не пише ERROR 25.

:partyman:
Rumen72 - специалист
вт ное 10, 2020 10:54 amбай Кольо написа:
Някой да знае на Голден Файар горелка 858 ВИП коя команда в сервизното меню се грижи за управлението на мотора за почистване на мангала ?

Изгоря ми контролера на дъното на горелката , поръчах си нов - написаха го с диспеля заедно ,другите настройки ги оправих но мотора за почистването не спира - нито напред при избутването нит назад дори при натиснат изключвател .
Предполагам нещо не е настроено но не откривам такива команди за него . :roll:

Някой да знае повече ? Не пише ERROR 25.

:partyman:
Има, има , ма четене трябва
меню таймери
T30 Работно време на двигател за почистване (ако P44, P48 илиP36=4)----- тука 7сек.
T31 Време на изчакване на двигател за почистване (ако P44, P48или P36=4)-----тука 30сек.
T86 Работно време на двигателя за почистване на мангала, ако P44,P48 или P36=25 са в Гасене, Възстановяване на запалването,Готовност-Гасене (не се използва в режим Дърва)----тука 6сек.
T87* Време на изчакване на двигателя за почистване на мангала, акоP44, P48 или P36=25 (не се използва в режим Дърва)----тука 30ск.
T99 Край на цикъла на време на връщане/ двигател за почистване намангала----тука 10сек.
T100 Край на цикъла на време на връщане / двигател за почистване 1 --- тука 100 сек.
T103 Време на изчакване при половината цикъл на двигателя за почистване на мангала--- тука 2 сек.
TM11 Работно време на двигателя за почистване на мангала за включване на крайния изключвател, ако P44=33 и P48 или P36=25 (не се използва в режим Дърва ----тука 20 сек.
TM12Работно време на двигателя за почистване на мангала, ако P44,P48 или P36=25 в Режим на пускане в действие, Модулация иГотовност-Поддръжка (не се използва в режим Дърва)---- тука 60 сек.
Със здраве и кажи що ти се окоти контролера?

viewtopic.php?f=10&t=57546&start=90 послената 10 страница, има ги ц :) елите менюта без кодовите таблици за конфигуриране на входовете. :) :) :)
бай Кольо - напреднал
Изображение

Не ме питай човек как изгоря .... това което човек сам си направи никой не може да му го направи !!! :-D

Щото аз това бачкам , с контролери се занимавам .... :roll: и на моя му ебах мамата .... :-D :-D :-D по най балъшкият начин .Входа на външният термостат го набутах в контакта :finga:
бай Кольо - напреднал
Р81 за коя сонда е ? Струва ми се че в мотора на почистването има холл датчик за контрол на движението и при аварията може да е изгорял и той защото процесора който е на вертикалната платка дето се включва тоя датчик беше дал на късо . .Ще сваля мотора и да го видя и евентуално ако не е в ред да го сменя .
Rmen72 - напреднал
ср ное 11, 2020 10:29 amбай Кольо написа:
Р81 за коя сонда е ? Струва ми се че в мотора на почистването има холл датчик за контрол на движението и при аварията може да е изгорял и той защото процесора който е на вертикалната платка дето се включва тоя датчик беше дал на късо . .Ще сваля мотора и да го видя и евентуално ако не е в ред да го сменя .
Р81 е управление на сондата, ама имат предвид шнека, т.е има ли енкодер на мотора на шнрка или няма и бачка по време, при тебе няма инак треба да настройваш обороти за минута не времена за шнека.Не е чак толкова добра горелката , че да има и енкодер на шнека и да цепи градуса на оборот..
И няма холна мотор чистач, кондезаторен деигател с две посоки на работа, работи по време чистача, има датчик задно положение , трябва да е в 1май при изтичане на общото време инак ерор 25, там дет задаваш времената 6сек. напред, 7 назад, общо време 20сек, няма ли 1ца - ерор
Двигатела е с вграден редуктор 15оборота в мин.

Прикачен файл

Screenshot_2020-11-11-11-41-40-036_com.miui.gallery.jpg

Прикачен файл

Screenshot_2020-11-11-11-41-59-163_com.miui.gallery.jpg
Последна промяна от Rmen72 на ср ное 11, 2020 11:44 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Ново меню на пел.камина Голден Файар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: