Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
Къде :?

Прикачен файл

16049599626667459137066203095082.jpg
LazarGanev - "Велик майстор"
Отляво на филтъра
bmahob - майстор
Прав си :? Не се бях замислял макар че е тесно за работа, ще говоря с момчето дето ми подвързва дали ше се навие да сложи
LazarGanev - "Велик майстор"
:drinkers:

Прикачен файл

Наздраве с Мерло 2020.jpg
Наздраве с Мерло 2020.jpg (47.01 KиБ) Видяна 1001 пъти
вт ное 10, 2020 12:25 ambmahob написа:
Прав си :? Не се бях замислял макар че е тесно за работа, ще говоря с момчето дето ми подвързва дали ше се навие да сложи
Тъкмо щях да та нападам, за предния пост, но то "момчето" виновно. И пак да ма похвалиш за "старилото и патилото".
Ко му има толкос да развиеш еднаж, да намоташ тефлонов конец (не лента или кълчища) и два пъти да навиеш? Ако наредиш една подобна дъска, аз ше донеса освирипител. Скачам детски оградки като професионален бежанец.
https://photos.app.goo.gl/Q8iphgXDiTrQcTPc6
След филтъра, нагоре е помпата, а над нея още един красавец. Вчера заради тебе го почистих. Стана за минутка.
bmahob - майстор
Момчето не е виновно, квото мо е направил за5год не е трепналу пу да не си го урочасам :-D са гледам и може и друго да спракрановете на колекторите и да източа камината, отзад на разширителя е сложил кран и го е вързал в канал и така ще попистя Уто обаче забелязах друго Уто не седи вертикално надолуа лек настрани това Ок ли е, малко е #ибано за развиване ма кат не ме мързи некоя неделя(хора не съм мързелив, а преуморен) ще го птобвам, само да не пускам тема , помощ..... :-D Инак главите с крановете сам слагах, точих, обезвъздушавах и т.н
filmatoplo - майстор
По принцип бързо ще стане -затваряш крановете на колекторите ,пускаш налягането само от камината от кранчето или както казваш от клапана ,но леко с него не го върти ами леко го мърдай .Ще изтече вода само колкото е имало в мембранния съд ако си бил под налягане .Няма да точиш цялата камина .Падне ли налягането ,отвиваш филтъра ,ще изтече 100-200 гр вода ,преготви си парцал да запушиш отвора докато чистиш филтърчето.След това подготвяш филтърчето с тапата за обратен монтаж ,с бързо движение машаш парцала и завиваш тапата .Ти си . :wink: Да не забравиш крановете да отвориш :) и да си видиш налягането .
ВаскоРударци - напреднал
Добре ли е да карам каминката на 52 градуса вода 25 въздух.Да включвам ли бойлер комбинирано ток и камина като бойлера е на 60 градуса?
Здравейте колеги някой да сподели настройки за rittium thermo 20

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: