Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Аз бях скептичен преди година ,не бях си направил труда да вникна по подробно в тези камини особено в управлението и настройките .След монтажа на няколко се изненадах от това ,че -не ми звъни телефона за проблеми -викам си -или хората разбират или камината здрава :wink: Второто излиза.Не ме е срам да питам тук защото -тепърва може да излезнат форсмажорни въпроси с които още не съм се сблъсквал при тези камини . :wink:
djjimmy66 - специалист
Брат`чед просто ти писах да си гледаш твойта къщура, ко пискаш кат те не натискат :) Или само да пишем нещо :)
Нито съм ти брат, нито братчед! Знаеш ли как ще те напискам, цървул! Пътувай силно и не се занимавай с мен, че нито си ми на годините, нито на авторитета! Изчезвай, да не ти пука вратлето!
bmahob - майстор
вт ное 17, 2020 6:19 pmdjjimmy66 написа:
Брат`чед просто ти писах да си гледаш твойта къщура, ко пискаш кат те не натискат :) Или само да пишем нещо :)
Нито съм ти брат, нито братчед! Знаеш ли как ще те напискам, цървул! Пътувай силно и не се занимавай с мен, че нито си ми на годините, нито на авторитета! Изчезвай, да не ти пука вратлето!
:)
вт ное 17, 2020 6:19 pmdjjimmy66 написа:
Споко Джими!
Тея нито имат понятие от ремонт на ГАЗ, Краз, КАМАЗ, пък за пулверизатори, системите им, ремонт и настройка, да не говорим. Куни у гъзуни, както казваше един....ма се едно де. Настройката на един пелетарник е песен, сравнено с Кейхин на Ауди.
filmatoplo - майстор
:lol: Ха ха -ще ви спукам на Маз ,Краз ,Камаз -разглобете ги на парчета -за деня ги събирам да тръгнат. :wink: друга тема сега сме на камини Комо. :wink:
вт ное 17, 2020 7:17 pmfilmatoplo написа:
:lol: Ха ха -ще ви спукам на Маз ,Краз ,Камаз -разглобете ги на парчета -за деня ги събирам да тръгнат. :wink: друга тема сега сме на камини Комо. :wink:
Хаха, ма моеш да ни спукаш само презервативите, освен при попочистването на Комо. Вече си подготвен.
Концентрирай се в рекламата, където от скоро си №1 и не забравяй, че не е добре да се прекалява, нито да се плюе, там където си ял!

От кога откритата реклама е позволена у тоя Форум? Някой плаща ли си?
filmatoplo - майстор
:) Нали ти казах ,че ще слагам думата реклама пред вссеки продукт -който препоръчвам от опит .Нямам нерви и за градивна критика -наречена още плуене :wink: Щом аз съм доволен от една камина в смисъл да върши работа на хората -препоръчвам -без да се водя от това като бизнес -то си личи кой го прави -форума не е сайт на еди коя си марка :wink: .За управлението Микронова -намирам три модела за сега които се прилагат в камини на нашия пазар .На Комото се поставя синкавия голям дисплей ,на Луката се поставя един разделен на две ,и на Артел се поставя един по опростен дисплей .
bmahob - майстор
Опасно стана в тоя форум раздават се шалтаци, заплахи тем подобни, болка ли ви е че Филма признава друго освен общоприетото, как и да е, аз аъм тук да споделям опит и нищо друго. Камаз, газ и праз и аз си оправям повечето неща на колата сам, ма не фаля :)
filmatoplo - майстор
:) Спокойно за 13-14 г тук -съм си вдигал кръвното 100000 пъти :wink: обменяме опит :supz: .
Сега за Комото -някой неща хората не искат да се пипат по менюто ,то и аз не барникам ,не е изключено нещо да не съм го проиграл като настройка ,ще питам ако потрябва .
вт ное 17, 2020 8:30 pmbmahob написа:
Опасно стана в тоя форум раздават се шалтаци, заплахи тем подобни, болка ли ви е че Филма признава друго освен общоприетото, как и да е, аз аъм тук да споделям опит и нищо друго. Камаз, газ и праз и аз си оправям повечето неща на колата сам, ма не фаля :)
Не си запознат с форумната му история, в последните няколко месеца и по точно как се промени рязко курсът.
вт ное 17, 2020 3:57 pmfilmatoplo написа:
Чудесна възможност за реклама -камина Грейко Бижу -10 киловата . :wink:
Докато преди това се наложи да трие плювни, до където е възможно. По назад си седят "препоръки" към производител.
Няколко пъти съм обръщал внимание на това , а как да уважаваш някого, след като не е лоялен?!

Да, Филме и това ще мине. До следващият път!

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: