вт ное 24, 2020 10:41 amsegaseu4i написа: Здравейте. Имам един въпрос. Камината е комо 15 кв. Няколко пъти, камината гасне заради запушен маркуч на пресостата. Почиствам го и си тръгва без проблем, но след 10-15 дни отново същото. Писна ми всеки път да отварям капака и да го чистя. Та, въпросът ми е, може ли да махна маркуча и всъщност за какво отговаря този пресостат и маркуч към него? Ще има ли проблем да работи без този маркуч?Може да се изключи софтуерно, но не се препоръчва. По скоро търси причината за запушването му, чистиш ли долната ревизия всеки път с горната, там има като джоб, с тръбата на прахосмукачката опитай да стигнеш до самата перка, на мене никога не се е запушвало
пон ное 23, 2020 6:28 pmbmahob написа:Ок може би ги бъркам все пак някой може ли да ми каже от кое меню се регулира темп на изгорелите газове.пон ное 23, 2020 6:08 pmКойчо Филипов написа:бъркаш ги, нещата, напротив трябва да ги свалиш до нормяаблни стойности така по бързо ще грееш ризата и самата печка към стаята. В началото ми гореше като ракета, умирахме от студпон ное 23, 2020 5:12 pmТрифон П.Трифонов написа:Максималната ми темп на изгорели газове е 170 градуса искам да я направя 190 това е на 1 степен. Причината е че когато искам да затопли по бързо водата и е на По висока степен много бързо достига т макс на изгорели газове изписва макс самоук и започва да модулира и така синът ми стои на студено
Ха, аз си мислех, че е ниска реалната Т на газовете. Ако е така, то може да ги нажежиш косвено, както обясних. Няма настройка в менюто, която да отговаря пряко за стойността на газовете.
Явно не е това.
Обясни какво искаш да постигнеш! Какво се случва, че искаш да промениш нещо? Искаш да вдигнеш някакъв праг, чиято функция е, чрез Т на газовете да се регулира нещо или...???![]()
Благодаря.