Най - вълнуващия въпрос зимно време.
morfei1 - специалист
Цвят не топли нито намаля загуби, а от снимката ми се струва, че стъклопакета е двоен, джамовете така по снимка не мога да ги преценя :roll: . Последно редихме двоен стъклопакет в PVC на бащината ми къща... 94год. За времето си беше "топ оф дЪ топ", ма от тогава минаха има няма 25години.
пет ное 27, 2020 1:53 pmmorfei1 написа:
Цвят не топли нито намаля загуби, а от снимката ми се струва, че стъклопакета е двоен, джамовете така по снимка не мога да ги преценя :roll: . Последно редихме двоен стъклопакет в PVC на бащината ми къща... 94год. За времето си беше "топ оф дЪ топ", ма от тогава минаха има няма 25години.
Цветът е гъдел, който топли по друг начин, а след като съм го платил, дали другото е свързано с компромис?!
Грешиш. Придържай се към темата!
Аз днес "запалих" една Грейко, показах и помогнах някому за избор, а ти?!!!!!!!!
morfei1 - специалист
Аз ти отговарям на въпроса който ми зададе :-D .
пет ное 27, 2020 2:28 pmmorfei1 написа:
Аз ти отговарям на въпроса който ми зададе :-D .
Тебе ако чаках, без Грейко си бях останал, докат си глеам мъшката работа, а децата са занимават с приказки.
GreykoExp50RB50 - специалист
Здравейте!
Незнам дали някой помни моя случай отпреди две години - с големия 50кв котел и горелка и конденза и смяната му с 20ки и .....
Продължавам да чета и да се уча!
Скоро ще задам няколко въпроса,които ме интересуват.
Поздрави!
pechkata - специалист
съб ное 28, 2020 1:08 amGreykoExp50RB50 написа:
Здравейте!
Незнам дали някой помни моя случай отпреди две години - с големия 50кв котел и горелка и конденза и смяната му с 20ки и .....
Поздрави!
Ами ти сериозно ли си минал на 20-ки ...?
съб ное 28, 2020 8:16 ampechkata написа:
Здравейте!
Поздрави!
Ами ти сериозно ли си минал на 20-ки ...?
Да,абсолютно сериозно.
LazarGanev - "Велик майстор"
Здравейте!
Споменаваме сегиз-тогиз твоя случай :wink: . Как е сега, раздуй...
съб ное 28, 2020 9:21 amLazarGanev написа:
Здравейте!
Споменаваме сегиз-тогиз твоя случай :wink: . Как е сега, раздуй...
Здрасти!
Ами сега (вече 3-ти сезон) всичко си е нормално и перфектно.
Системата работи добре,устойчиво,като разход в пари е 6лв/ден на етаж(това за двата сезона).
Много се радвам,че ти се доверих и ми помогна да взема решението да сменя котела и горелката!
В момента се кара на стаен термостат системата,като същия е сложен в по-студения етаж !
Изградих един навес,затворих го и го изолирах.
Сложил съм и два бр. радиатори 1000 и 800мм на височина 600мм.
Реално обаче всички стени+таван и под са външни,и изолацията му идва недостатъчна,а е навсякъде с каменна вата наредена добре.
Стайния като спре системата и си изстива.
Мисля да го спра него и да подкарам да видя дали може да работи постоянно,като това несъм го пробвал още,защото си е със стаен пт както имам 20-ката.
Ще видя какво ще излезе.
Има 4-5 термоглави!
Поздрави!
Какво се случи с 50-ката.
LazarGanev - "Велик майстор"
50-ката след година я взе клиент с RB 50 и котел Бош 45кВт

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: