съб дек 19, 2020 9:01 amigivanov1988 написа: Вчера ми върнаха от сервиз камина burnit comfort 25kw, купих я миналата година.Малеее
След едномесечен ремонт

съб дек 19, 2020 9:01 amigivanov1988 написа: Вчера ми върнаха от сервиз камина burnit comfort 25kw, купих я миналата година.Малеее
След едномесечен ремонт
съб дек 19, 2020 9:16 amLazarGanev написа:Спукана водна риза и в горивната камера сълзеше вода. На 24.11 подадох сигнала, на 02.12 дойде техник и вчера ми я върнаха.съб дек 19, 2020 9:01 amigivanov1988 написа: Вчера ми върнаха от сервиз камина burnit comfort 25kw, купих я миналата година.Малеее
След едномесечен ремонт![]()
! Верно ли ти я взеха от къщи, държаха я месец и пак ти я върнаха? Като можеха да дойдат с резервни части и да ти я ремонтират за час, вместо за месец + 2 транспорта! Тия ще ме уморят! Смятай дали ще имаш сервиз след края на втората зима. Сега по темата - как така си я настроил да спира на 52*С, след като помпата тръгва на 49*С? Ами тя докато тръгне помпата, температурата веднага започва да се вдига и камината трябва да спре. Я задай поне 60*С и докладвай.
нед дек 20, 2020 9:00 amrostma написа: Здравейте !При мен странния шум от вентилатора изчезна след сваляне и почистване от налепите
Вече пет сезона се отопляваме с Бурнит 25 комфорт. За сега не съм имал никакви проблеми. За съжаление вентилатора за изгорели газове започна да издава странни звуци. Някой знае ли къде мога да купя резервни части за този модел вентилатор или направо комплект вентилатор ?
нед дек 20, 2020 5:02 pmpepi3196 написа:Благодаря за съвета !нед дек 20, 2020 9:00 amrostma написа: Здравейте !При мен странния шум от вентилатора изчезна след сваляне и почистване от налепите
Вече пет сезона се отопляваме с Бурнит 25 комфорт. За сега не съм имал никакви проблеми. За съжаление вентилатора за изгорели газове започна да издава странни звуци. Някой знае ли къде мога да купя резервни части за този модел вентилатор или направо комплект вентилатор ?
съб дек 19, 2020 9:16 amLazarGanev написа:Може ли да ме насочиш, кой параметър е на колко градуса да се пали отново камината. С бърнит 25ца (с гадния TIEMME K500). В момента съм я нагласил на 48 градуса на водата да спира, при хистерезис 2. На 47 влиза в модулация до към 52 и после спира (режим готовност). После като падне до 42 градуса, пак пали. Иска ми се да направя интернвала за почивка по-голям. Чудно ми е дали е нормално да гори почити 2 чувала за 24ч?съб дек 19, 2020 9:01 amigivanov1988 написа: Вчера ми върнаха от сервиз камина burnit comfort 25kw, купих я миналата година.Малеее
След едномесечен ремонт![]()
! Верно ли ти я взеха от къщи, държаха я месец и пак ти я върнаха? Като можеха да дойдат с резервни части и да ти я ремонтират за час, вместо за месец + 2 транспорта! Тия ще ме уморят! Смятай дали ще имаш сервиз след края на втората зима. Сега по темата - как така си я настроил да спира на 52*С, след като помпата тръгва на 49*С? Ами тя докато тръгне помпата, температурата веднага започва да се вдига и камината трябва да спре. Я задай поне 60*С и докладвай.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: