нед дек 27, 2020 11:47 amzaksofon написа: Привет на всички и весели празници!Няма как да стане това - на бебето му дават да сучи като ревне...
А сега кажете моля, как се прави актуализация на софтуера на Натурела V4C-2 (с цветния дисплей). Имам това управление от Април 2019 и работи чудесно - особено пък в сравнение с оригиналното управление на Емташа
Сега е с версия 49/24 (с тази си го купих) и предполагам, че от Април 2019 има някои нови неща. Мислех си, че като свържа Wi Fi-то с мрежата, обновяването ще се случи автоматично, но не стана така, а и не намирам актуализация в приложението. До колкото намерих тук из форума , вече се е научил (контролера) да модулира и по стеан термостат (аз имам ст.термостат, но не е Натурелски, а безизвестен китайски), дали това важи и за моя модел и конфигурация?
Моля да ме извините ако повтарям въпроса - а аз със сигурност го повтарям!
Благодаря предварително - живи и здрави (макар да няма смисъл от живи, защото то за да сме здрави, преди всичко трябва да сме живи, но нали така е израза - ако въобще някой се замисля.... Абе, да сте живи и здрави - докато сте живи!).

Звънни на една от "мацките" в Натурела...