Най - вълнуващия въпрос зимно време.
шоп - майстор
съб яну 23, 2021 12:12 pmtachman написа:
Казвах Ви, че тая камина е недоправена!
Дистрибутори, сервизни техници, кой какъв е иди, че разбери! Приказки от шипковият храст!
Гаранция 2 години!
Ти ще видиш рев, като почнат да течът топлообменниците. Гледал съм качеството на заварката, знам дебелината на ламаринката... Въпрос на време е.
200 лв за димовентилатор ще са песен за отстраняване на проблем в сравнение с протекла камина, защото цената на скрап черно желязо е ниско, а продукта лек:-(

П.П. Филме, евала от мен!
Знаеш, за много неща не сме на едно мнение с теб, но тук си 100% прав!
LazarGanev - "Велик майстор"
съб яну 23, 2021 6:29 pmшоп написа:
Ти ще видиш рев, като почнат да течът топлообменниците. Гледал съм качеството на заварката, знам дебелината на ламаринката... Въпрос на време е.
200 лв за димовентилатор ще са песен за отстраняване на проблем в сравнение с протекла камина, защото цената на скрап черно желязо е ниско, а продукта лек:-(
Още един от хейтърите, дето нямат нищо общо с темата :-D ! Да се яви следващият! :cool:
шоп - майстор
Да заповяда следващият от хранилката и разчитащ на безплатната реклама.
Демек заинтересован:-)))
Хората четат и са умни!
LazarGanev - "Велик майстор"
съб яну 23, 2021 7:20 pmшоп написа:
Хората четат и са умни!
:2thumbs:
Miro81 - напреднал
Здравейте, с какво мога да изолирам камината, защото отделя прекалено много топлина.
Пробвах с вата с алуминиево фолио, но не стана, нагрява се доста и започва да мирише.
Благодаря предварително!
6osi6 - майстор

Ти ще видиш рев, като почнат да течът топлообменниците.
За да не протече хората за измислили 3 и 4 пътни вентили.
Но да обясняваш на Радо от село Кривина, че не е Роберт от село Албек е кауза пердута :)
bmahob - майстор
съб яну 23, 2021 9:35 pm6osi6 написа:

Ти ще видиш рев, като почнат да течът топлообменниците.
За да не протече хората за измислили 3 и 4 пътни вентили.
Но да обясняваш на Радо от село Кривина, че не е Роберт от село Албек е кауза пердута :)
Е важнони как е направена, моя баджанака има котле на твърдо гориво вече 10година кара го на 40-50гр на водата че етажа му е малък и става ужас жега. Вътре като го отворихменимаше няколко см налепи и гадории от конденза..... Еми все още нищо нее протекло. Ама марката не праат печки от вчера. :-D
6osi6 - майстор
При 70 С° замърсяването е по-малко и с по-суха пепел.
Виж поста над твоя. Нямам време...
Антон С. - специалист
съб яну 23, 2021 12:12 pmtachman написа:
Казвах Ви, че тая камина е недоправена!
Дистрибутори, сервизни техници, кой какъв е иди, че разбери! Приказки от шипковият храст!
Гаранция 2 години!

П.П. Филме, евала от мен!
Знаеш, за много неща не сме на едно мнение с теб, но тук си 100% прав!
Попитах за това преди няколко месеца. Никой нищо не мъцна тогава. Видимо заварките прегарят и се чудя, докога ще издържат те и 4мм-та риза. Нооо, може би и това е консуматив. В краен случай ще вадим електрожена ииии, направи си сам.

Колеги, участващи в темата, ние потребителите търсим улеснение и автоматизация при отоплението си. Тук се сблъскваме със загадки и недостатъци свързани с устройвото. Моля, майсторите да се осъзнаят и презимят на нашата луна! Ако трябва да съм честен, единствените ГРАДИВНИ съвети, съм получил от Филма, който в момента Ви опонира... Трифонов и той се опитва да съветва, ама докато му разгадая загадките, ми се объркват всички чакри :(
Последна промяна от Антон С. на съб яну 23, 2021 11:48 pm, променено общо 2 пъти.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: