Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Redji83 - помощник
Щесе поразровя в книжката за намаляне на темп на помпата кога да включва
tmitko - напреднал
пон фев 08, 2021 8:51 pmLazarGanev написа:
Да, с фотодатчик е най-добре разпознаването на пламъка, но при камините е неприложимо. С новия софтуер сме нямали проблеми - той отчита само димните газове и не се интересува от температурата на водната риза
Да разбирам ли, че версия 53/27 е старата ...защото аз съм с нея и разпознаването на пламъка е по тем. димни газове / тем. водна риза.
brassSob - специалист
ср фев 10, 2021 8:13 amtmitko написа:
Да, с фотодатчик е най-добре разпознаването на пламъка, но при камините е неприложимо. С новия софтуер сме нямали проблеми - той отчита само димните газове и не се интересува от температурата на водната риза
Да разбирам ли, че версия 53/27 е старата ...защото аз съм с нея и разпознаването на пламъка е по тем. димни газове / тем. водна риза.
Е чак пък стара, не... Но след твоята има още една засега.
tmitko - напреднал
ср фев 10, 2021 9:14 ambrassSob написа:
Значи тя е по димни газове. Ще звъня ня инсталатора ...ма като знам какъв ...е, ще трябва от друго място.
Mcl - специалист
Как е с новия софтуер, дайте оценка какво променено има, заслужава ли си.
slaviyakov - специалист
ср фев 10, 2021 9:14 ambrassSob написа:
Има още няколкото, аз съм с 57/27 но незнам дали е последната. Утре ще пиша на натурела дали има нова версия

Прикачен файл

received_456164512182208.jpeg
received_456164512182208.jpeg (23.59 KиБ) Видяна 1419 пъти
Mcl - специалист
Според моя инсталатор има много оплаквания от последния софтуер.
n.ganev - майстор
Mcl написа:
Кажи му да ми се обади и да се обоснове.
Mcl - специалист
ср фев 10, 2021 8:54 pmn.ganev написа:
Mcl написа:
Кажи му да ми се обади и да се обоснове.
Не се майтапя ,така ми каза и то оплакванията са от такива като вас инсталатори. А аз исках да ми сложи новия софтуер ама неще. И оставам в задънена улица.
n.ganev - майстор
Mcl написа:
оплакванията са от такива като вас инсталатори.
Искам Той Да ми се обоснове, а не чул, казал, рекъл и тем подобни.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: